Engedd meg, hogy bemutassuk a szponzorod!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

Most kiderül, mi a lányok és a fiúk legnagyobb randi-parája

Most kiderül, mi a lányok és a fiúk legnagyobb randi-parája
2022
szept.
23

Vannak olyan dolgok, amik már az első randin nyilvánvalóvá teszik, hogy nem lesz folytatás.


Egy társkereső oldal (Zoosk) felmérése szerint minden lánynak és fiúnak 2-5 randi-parája van, amelyek meghatározzák az első randi kimenetelét. Vagyis ha ezek közül bármelyikkel találkoznak, akkor lőttek a második randinak.

A több mint 1500 szinglit megkérdező felmérés szerint csajokat némileg könnyebb felbosszantani (vagy csak a srácok idegesítőbbek), hiszen 18%-uknak 5-nél is több kritikus randi-rontó dolog jutott eszébe. Ezzel szemben a fiúk negyede legfeljebb csak egyetlen ilyen dolgot tudott megemlíteni.
Lássuk, mik a legfontosabb dolgok, amikre oda kellene figyelnünk, ha már nem szeretnénk rögtön az első randit elszúrni!

1. A lányok legnagyobb félelme

A szebbik nem roppant érzékeny a szagokra, a megkérdezett nők 45%-a bevallotta, hogy legnagyobb félelme egy „szagos" randi. Második helyen (22%) a kütyüfüggő srácok állnak, akik nem bírják letenni a mobilt a kezükből. A nők 13%-a ki nem állhatja, amikor későire nyúlik egy randi, vagyis az időzítés is nagyon fontos a számukra. A lista végére került két utálatos dolog: ha egy férfi túl sokat beszél magáról, vagy ha úgy sorozza a lányt a kérdéseivel, mintha egy állásinterjún lenne.

2. A srácok legnagyobb félelme

Lehet, hogy meglepő, de a pasik közel fele első helyen azokat a lányokat jelölte meg, akik túlságosan bele vannak bújva a telefonjukba, és állandóan a facebookot csekkolják, vagy üzeneteket váltanak a randi közben. A srácok is idegenkednek a túl sok illattól: 21%-ukat bosszantja, ha a lány úgy „szaglik", mint egy virágágyás. 10%-ukat zavarja a túl későre megbeszélt találkozó, és csak 7%-uk mondta, hogy a vizsgáztatáshoz hasonló kérdés-özön elriasztja. Ugyanennyien jelezték, hogy a túl sok smink idegesíti őket.

3. Amikor a szexről van szó, eltérően reagálnak a nemek

Egyáltalán nem meglepő, hogy a szexi témák szóbahozása a lányokat idegesíti: 53%-uk ki nem állhatja, a fiú ilyen témákat boncolgat. Természetesen a srácok jobban bírják a dolgot, mindössze 9%-uk ugrik az erotikusan túlfűtött megjegyzésekre.

4. Végül jöjjenek a testi dolgok, amik elriasztóak lehetnek

Nincs mit szépíteni: a fiúk harmada menekül a túl sok testszőrzettől, úgyhogy a borotválást továbbra sem lehet megspórolni, lányok. A nem megfelelő öltözködés (33 %) és a csálé fogazat a következő a sorban (21 %). A lányok némileg megengedőbbek a testszőrzettel kapcsolatban (kevesebb, mint 25%-uk mondta, hogy ez egy nagy parájuk), de a gáz öltözékkel és az előnytelen fogazattal őket is ki lehet üldözni a világból (40 ill. 28%-uk jelezte, hogy zavarja őket).Címkék:
 


Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Friss borda

Túrarandik ősszel és télen!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod?Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280