Sír a cica miattad!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

Tényleg ennyit számít nekünk a külső?

Tényleg ennyit számít nekünk a külső?
2022
okt.
03

Ha a külsőről van szó, mindnyájunknak megvan a listája arról, hogy mit szeretünk és mit nem. Sötét haj, erős vállak, karcsú derék, gömbölyded formák, telt ajkak, kinek mi.


Na de mennyit számít a kinézet, ha életünk szerelmét keressük? Biztosan az a nagy Ő, akinek a külsejéért rajongunk? Vagy vonzódhatunk valakihez, aki nem jön be első ránézésre, viszont odáig vagyunk a személyiségéért?

Kár tagadni, hogy először a külcsínt vesszük észre, és ez teszi ránk az első benyomást is. A fizikai vonzódás nem befolyásolható dolog, vagy tetszik valaki, vagy nem. Ha valakinek nem jönnek be a szőkék, akkor nehéz rábeszélni, hogy a párkeresés során őket se hagyja ki a „választékból". Van viszont pár külső jegy, amihez elképzelhető, hogy feleslegesen ragaszkodunk, csökkentve saját esélyeinket. Ha nehezen találsz párt, lehet, hogy túl válogatós vagy, és érdemes az általad megadott paramétereket felülvizsgálni és esetleg módosítani.

Hányszor hallottam már, hogy magas lányok arról panaszkodnak, hogy nem találnak elég magas fickót maguk mellé (miközben a világ egyik legszebb nője, Nicole Kidman boldogan él a nála egy fejjel kisebb férjével). A vicc az, hogy az átlagos vagy átlagnál alacsonyabb lányok is gyakran képzelnek maguk mellé magas fiút, noha ezt semmi nem indokolja. Valószínűleg nem fognak nap mint nap 15 centis sarkakon egyensúlyozni, ezért a valamicskével magasabb fiúkat is számításba vehetnék a társkeresésénél. Az ő esetükben az ember talán azt érzi, hogy elvárásaik túlzóak. Nem beszélve arról, hogy a túl nagy magasságbeli különbség komikus is lehet, és nem is praktikus, ha az ember át akarja ölelni a másikat. Ha valamivel magasabb fiút szeretnének, az érthető, de ha 20-30 cm-rel langalétább pasiknak adnak csak esélyt, az már nem.

Természetesen a férfiaknak is vannak túlzott elvárásaik. Tudjuk, hogy az átlagos nő nem úgy néz ki, mint egy szupermodell. Amennyiben mégis ilyen lányt keresnek, egy meglehetősen szűk csoportra korlátozzák a választást. És akkor még nem szóltunk arról, hogy a tökéletes külső mellé tökéletes belsőt várnak: magas IQ-val, kreativitással, háziassággal. Ez már egészen biztosan egy ideál, amit soha nem fognak meglelni. Nemcsak a címlaplányok lehetnek szexik és vonzóak, tessék a hétköznapi, gyönyörű csajok között is körbenézni!

Amikor már jó ideje keressük a párunkat, és csak nem leljük, fussuk át a külsőbeli elvárásainkat is: nézzük meg, mi az, amihez ragaszkodunk, és gondoljuk végig, mi az, aminek esélyt adnánk. Lehet, hogy máris nagyobb merítésből keresgélhetnénk, ha az atléta termet mellett beikszelnénk az átlagosat is, vagy a hosszú haj helyett beérnénk a félhosszúval. 


Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Túrarandik ősszel és télen!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod?Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280