Engedd meg, hogy bemutassuk a szponzorod!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

5 randitipp, ha már elfújtad a 40 szál gyertyát!

5 randitipp, ha már elfújtad a 40 szál gyertyát!
2022
szept.
05

Oké, hogy 40 felett kezdődik az élet, de a randizásból már kinőttünk, nem?


Lehet, hogy úgy terveztük, hogy 40 felett már sírig tartó kapcsolatban fogunk élni, de valahogy másként jött ki a lépés. Elfújtuk a 40 gyertyát, és úgy érezzük, hogy ciki az egész, már öregek vagyunk ehhez. Most komolyan randizzunk, mint a tinédzserek? Miért ne? Mi legalább már kellő tapasztalat birtokában tesszük! Tudjuk, mit akarunk (vagy legalább azt, hogy mit nem). De hogyan is kezdjünk hozzá?

1. Muszáj kimozdulnunk

Sajnos az a nagy helyzet, hogy nehéz párt találni a mosogató és a hűtő között, muszáj magunkat megmutatni a ország- világnak! Talán hihetetlennek tűnik, de rengeteg nő otthon üldögél, nem jár sehova a már jól ismert munkahelyén kívül, és közben folyamatosan arról panaszkodik, hogy milyen nehéz párt találni.

2. Legyünk érdekesek!

Ne arról beszéljünk a randin, hogy mennyire sanyarú az életünk és milyen régóta nem voltunk pasival. Hanyagoljuk a házikedvencekről vagy a gyerekeinkről való mesélést is. Ha egy férfi meg szeretne ismerni, akkor minket szeretne megismerni, nem a macskánkat, vagy a kislányunkat. Ugyan ki szeretne olyan nővel beszélgetni, akivel semmiről nem lehet beszélgetni? Mi sem arra vágyunk, ugye, hogy a pasi egész este a tengerimalacáról regéljen nekünk?

3. Legyünk vonzóak!

Sajnos 40 felett kétféle nő létezik: aki ad magára, törődik magával, és aki nem. Nem arról van szó, hogy úgy nézzünk ki, mint Victoria Beckham, vagy mint aki most lépett ki a magazinból, tökéletes testel, frizurával, ruhatárral. Dehogy (persze ha nagyon akarsz, kinézhetsz úgyis, hátha neked könnyedén megy ez)! Ráadásul, aki már elmúlt 40, pontosan tudja, hogy sokkal könnyebben szaladnak fel a kilók (hiába eszünk kevesebbet), és a ráncok is megjelennek a halandók arcán. Az viszont elkeserítő, amikor a nők mami cipőben és otthonkában kezdenek járni, csak azért, mert túllépték a negyedik X-et. Mondogassuk magunknak, hogy a 40 az új 30, és öltözzünk ennek megfelelően!

4. Legyünk őszinték, mondjuk meg, mit keresünk!

Nem számít, hogy egyéjszakás kalandot keresünk, vagy hosszú távú partnert: legyünk őszinték és valljuk be magunknak és a pasinak is, hogy mi a célunk. Saját és mások energiáját pazaroljuk, ha nem tisztázzuk ezt, felesleges köröket fogunk csak futni.

5. Élvezzük az életet!

Nekünk már nem kell senkinek sem megfelelnünk, és valószínűleg túl vagyunk egy csomó botladozáson. Élvezzük az életet, ennek a ragyogásnak a pasik sem tudnak ellenállni majd. Egy nő, aki rendben van magával, minden korban vonzó, sőt, az érett nők még a huszonéveseket is lepipálják. 


Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Túrarandik egész évben!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod? Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280