Sír a cica miattad!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

6 rossz jel az első randin – nem biztos, hogy a végét jelzik!

6 rossz jel az első randin – nem biztos, hogy a végét jelzik!
2023
szept.
18

Lehet, hogy most kéne abbahagyni? Vagy mégsem? Egy plusz esélyt talán még megérdemel.


Első randi, és rémesen érzed magad. Biztos, hogy gáz van? Attól függ, honnan nézzük! Nem egészen így képzelted, de nem kell mindig az elképzelésekhez ragaszkodni. Lehet, hogy ez az „érdekes" arcú nő, vagy rettenetesen izzadó pasi lesz életed párja.

1. A csaj/pasi nem az eseted

Meglehet, láttad már fényképen, és azt hitted bejön, de most megláttad élőben, és ... nagyon nem. Olyan jó fejnek tűnt, egy húron pendültetek, csomó közös dolog van bennetek, de ez a külső! Nem erre számítottál. Nyugalom, ne rohanj. Lehet, hogy elsőre nem jött be, de miért ne adhatnál neki egy esélyt, ha már összejött a randi? Kismillió boldog pár van a világban, akik nem egymás zsánerei. Csak azért, mert valaki nem az ideálod, ne dobd rögtön, így számtalan lehetőségtől vágod el magad. A magas lányok szeretik hangsúlyozni, hogy alacsonyabb pasit el sem tudnak képzelni, miközben a világ egyik legszebb nője, Nicole Kdiman büszkén lépked egy fejjel alacsonyabb, sármos férje oldalán! Vagy ismersz olyan egyetemi tanárt, aki bár nem egy férfi szépség, de minden lány odáig van érte, olyan esze és kisugárzása van?

2. A randipartnered iszonyúan ideges

Remegő kezek, reszkető hang, folyamatos izzadás- ijesztő is lehet, ha a partnered így viselkedik. Arra gondolsz, hogy talán valami nem stimmel nála. Iszik? Pszichopata? Ne ítélj rögtön! Ha úgy érzed, hogy szimpatikus, de nem tudod, hogy miért ennyire feszült, talán érdemes adnod még egy esélyt. Lehet, hogy kiderül, hogy egy hosszú kapcsolat után vág bele újra a randizásba, és nem akarja elszúrni, azért viselkedik így. Ha nagyon görcsös, az azért is jó jel, mert nem vagy közömbös neki, valószínűleg nagyon vonzónak tart, éppen ezért szeretné jól csinálni. Egy kedves, megnyugtató mosoly átlendítheti a kezdeti görcsösségen.

3. A partnered bevallja, hogy valaki más is képben van

Gyertyafényes vacsora, ő az álmaid netovábbja, erre egyszer csak bedobja, hogy éppen egy nagy szakításon van túl, és most egyszerre többekkel randizik. Mintha leforráztak volna, igaz? Vedd észre, hogy őszinte volt hozzád! Mindenképpen hagyj neki időt, hogy eldöntse, mit akar. Nem próbált hazudni neked, és az is lehet, hogy ha türelmes vagy, végül teleszel a nyertes.

4. Veszekedtek

Minden rendben van a randin, egészen addig, amíg szóba nem kerül valami, amiben nem értetek egyet. Azt hiszed, hogy gyorsan témát váltotok, de nem, ez a nézeteltérés komoly vitába megy át. Akármiről is van szó: apróságról, vagy politikáról, netán vallásról – az első randin hajba kapni nem egy jó jel, igaz? Pedig ha képesek vagytok veszekedni, az azt is jelenti, hogy megvan köztetek a szenvedély. Pezseg a randi- még ha nem is úgy, ahogy azt előtte eltervezted. A vita nem feltétlenül rossz, lehet egy izgalmas dolog is, ami mindig ébren tartja az érdeklődést és a szenvedélyt. Egészen addig persze, amíg kulturált keretek közt zajlik.

5. A randi inkább egy interjúra emlékeztet

Azon kapod magad, hogy olyan, mintha egy állásinterjún ülnél? Partnered folyamatosan kérdésekkel bombáz. Mik az elképzeléseid? Mi az 5 éves terved? Hol töltötted a gyerekkorodat? Elég hervasztó így vallani egy randin. Ha ez történik, próbáld megfordítani a menetet, és vágj közbe te egy kérdéssel. Lehet, hogy a társad csupán annyira ideges, hogy előre gyártott kérdések mögé bújuk, így próbálja kitölteni az időt, és kontrollálni a találkozót. Vagy túl sokat járt rapidrandira, és nem tudja másképp elképzelni a találkozót.
Ha sikerül megakasztanod ezt a „menetet", kiderülhet, hogy milyen a partnered valójában, ha kibújik a „szerepéből".

6. Elmarad a búcsú puszi

Ha nem csókol meg az első randin, az a legtöbbször azt jelenti, hogy nem akarja siettetni a dolgokat, tisztel, és a tökéletes pillanatra vár, amihez, lehet, hogy nem a legjobb egy zsúfolt megálló. Vannak még régi vágású férfiak, akik nem akarnak mindent letudni az első randin.
Ne érezd rögtön azt, hogy nem jöttél be neki, ha a randi közben sokszor a szemedbe nézett, ha hozzád ért, ha teljesen belefeledkezett a pillantásodba, az sokkal többet jelent a csóknál.Címkék:
 


Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Túrarandik egész évben!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod? Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280