Engedd meg, hogy bemutassuk a szponzorod!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

Most kiderül, mely tevékenység közben szeretnek ismerkedni a lányok és a fiúk!

Most kiderül, mely tevékenység közben szeretnek ismerkedni a lányok és a fiúk!
2015
szept.
28

A program alapokon történő randizás nem álom csupán, hanem egy működő dolog. Alapelve egyszerű: ha azt csinálod, amit szeretsz, akkor nemcsak kellemesen töltöd az idődet, de lazább vagy és fesztelenebb, ezáltal az ismerkedés is sokkal könnyebben megy! Főleg, ha minden résztvevő társkereső.

Hazánk legnagyobb programalapú társkeresője most egy statisztikát tett közzé a randizók által preferált tevékenységekről. Érdekes megnézni, hogy mit szeretnek csinálni a lányok, és mit a fiúk, és hogy milyen sok a közös metszéspont!

Mindkét nemnél vezet a városnézés-mozi-túrázás hármasa, a különbség pusztán annyi, hogy a fiúknál a dobogó felső fokán a túrázás áll (73%-uk kedveli), a lányok viszont a pár órás városnéző programokat részesítik inkább előnyben (83%-uk jelölte meg).

Talán nem meglepő, hogy a srácoknál az utolsó helyekre került az ezotéria (15%), és a nyelvtanulásért sem lelkesednek (25%), viszont az furcsa, hogy a táncos programok is hátul kullognak a fiúk érdeklődési listáján (27%). A lányok viszont legkevésbé a történelemért rajonganak (23%), és nem hozza őket lázba a kutyatartás sem (32%), ugyanakkor az ezotéria megkérdezett csajoktól ugyanúgy távol áll (30%).

Nem meglepő módon, nagy különbség mutatkozik a nemek között a sport iránti szenvedélyben is: a fiúk sokkal megszállottabb kerékpárosok (65%), mint a lányok (49%), és a bowlingozás is előkelőbb helyet foglal el náluk (38% és 35%). Abban sincs semmi különös, hogy a lányok a gasztronómia területén lelkesebbek (62% és 45%). A bulizást viszont mindkét nem hátrébb sorolta a borozásnál vagy és a társasjátékozásnál (lányok: 42, 53, 60%, fiúk 36, 45, 51%).

Király Szilvia, a Randimásképp ügyvezetője kérdésünkre elmondta, hogy mindig igyekeznek az igényeknek megfelelő programokat szervezni. Kiemelte, hogy a játékos estek elsősorban a fiatalabb, 35 év alatti korosztálynál tarolnak, míg a túrák iránt minden „évjáratban" nagy az érdeklődés. A városnéző séták is vonzóak, de a fiúk jobban igénylik a nagyobb távokat, mint a lányok. Persze vannak olyan érdeklődési területek, amikhez nehéz programot szervezni, egy közös mozizás alatt például semmi sem derül ki a másikról, pedig ez alapvető fontosságú a rendezvényeiken. Ugyanakkor a részvevők kérésére építették be a bowling randit a kínálatba, és a rendkívül népszerű borkóstoló randi mintájára a koktélos randit. Mindig vannak szezonális újdonságok, az adventi időszakban például a forraltboros randi, vagy rövidebb, pár órás kimozdulós programok. Az ügyvezető kiemelte, hogy a bulik is rendszeresen mennek, de valóban, nem a dübörgő hangzavarra van igény, ezért két helységet foglalnak el ilyekor: az egyikben zene és karaoke fut, míg a másikban lehet beszélgetni, játszani, ismerkedni nyugodtabb körülmények között.

A felmérést 527 fiú és 692 lány bevonásával készítették.

 

Címkék:
 
Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Friss borda

Túrarandik ősszel és télen!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod?Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280