Tetszik? Akkor viszonozd!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

10 nőüldöző randiszokás

10 nőüldöző randiszokás
2015
szept.
08

Hé, fiúk! Ha szeretnétek már az első alkalommal elüldözni a lányt, véssétek eszetekbe ezt a 10 dolgot!


Valamiért újra és újra abban a helyzetben találod magad, hogy már az első randin menekülnek előled a lányok, de nem érted, mi veled a gond? Segítünk, ezek a leggyakoribb hibák, amiket elkövethetsz.

1. Öntelt viselkedés

Nehéz megtalálni az egyensúlyt a divatos hűvös-flegma és az öntelt között. Valamiért a fiúk hajlamosak azt képzelni, hogy ezzel a távolságtartó attitűddel magabiztosabbnak és vonzóbbnak tűnnek a nők számára. Pedig inkább taszító ez a nagy erőlködés. Feltehetően sok a közös pontotok a lánnyal, akivel randizol- ne rontsd el azzal, hogy úgy viselkedsz, mintha valaki más lennél.

2. Marhának öltözöl

Alulöltözöttség, idétlen póló, lógó ruházat – így képzeled a hódítást? A vonzó külsőhöz nemcsak a szép szemek tartoznak hozzá, de a megválogatott, ápolt öltözék is.

3. Kiismerhetetlen szándék

Roppant zavaró, ha nem lehet érteni, hogy mit is akar tőlünk a srác. Egyik pillanatban úgy viselkedik, mintha csak barátot keresne, a következő percben meg udvarolni próbál. Talán biztosra akarsz menni, vagy félénk vagy, de akkor is fontos, hogy a szándékaidat egyértelműen jelezd. Különben a lány úgy fogja értelmezni, hogy igazából nem is akarsz tőle semmit, és ennek megfelelően viselkedik majd.

4. Nálad „jobb" nőkkel randizol

Tudjuk, hogy ez nem egy jól körbehatárolható fogalom, de van, aki soha nem a maga „kategóriájában" keresgél, hanem valahogy mindig másikban, és aztán csodálkozik, ha soha nem jön össze. Ha úgy érzed, hogy hozzád szebb/okosabb/vagányabb lány való, akkor először kezd magaddal: te vajon elég jó külsejű, művelt fickó vagy?

5. A szeretetéhséged miatt minden nőt idealizálsz

Nehéz reálisnak maradni, ha már annyira vágysz valakire, hogy nem is látod a másik személyét. Ilyenkor egy idealizált képet kergetsz, és az első szembejövő nőre ráhúzod. Azonnal tökéletesnek látod, és szerelmes leszel belé, és ez elég elrettentően hathat a lányokra. Légy türelmes, ne kergesd el a nőket, próbáld valóban megismerni őket!

6. A lányra vársz, hogy lépjen

Tipikus férfi hozzáállás, hogy „manapság már a lányok is kezdeményezhetnek". Megsúgjuk, hogy a lányok körében ez nem olyan népszerű ötlet, minden nő szereti, ha a férfi nyit felé. Szedd össze a bátorságodat, mert így nagy eséllyel életed végégig csak várni fogsz.

7. Nem mutatsz érdeklődést

Bár a csajozós oldalak szeretik hangoztatni, hogy a hűvös, elérhetetlen viselkedéssel gyorsan célt lehet érni, a valóság az, hogy ha egy ha egy férfi direkt semmi érdeklődést nem mutat, az nem túl ellenállhatatlan viselkedés. Egy magabiztos, elszánt pasinak nincs szüksége erre a taktikázásra, ha a nőnek is tetszik, akkor egészen biztosan pozitív választ fog kapni a kezdeményezésére.

8. Láthatatlan vagy

A férfiakra jellemző, hogy lemennek egy buliba vagy egy bárba, és aztán csak ülnek ott, vagy állnak a fal mellett, miközben panaszkodnak, hogy nem tudnak kapcsolatot teremteni. Ez a viselkedés egyet sugall a nők felé: a férfi kívülálló, láthatatlan. Mintha ott se lenne. Mindegy hogy kivel, de kezdj el beszélgetni, ha ilyen helyre kerülsz. Ha látszik, hogy veled lehet kapcsolatot teremteni, akkor hidd el, hogy mások is bátrabban jeleznek feléd, megszólítanak, viccesen odaszólnak, és aztán már minden megy magától.

9. Nem adsz lehetőséget a folytatásra

Ha egész éjjel egy lánnyal beszélgettél, de aztán el se kéred a számát, mégis miben reménykedsz? Nem kell mindent túlbonyolítani, ha órák óta veled van, hidd el, alig várja, hogy megadja az elérhetőségeit.

10. Túlságosan rálógsz a lányra

Nincs annál idegesítőbb, amikor egy fiú annyira tapad egy lányra, hogy az már szinte levegőt sem kap. Egész este rajta csüng, állandóan kérdezgeti, egy percre sem engedi ki a kezei közül. Nincsenek üres pillanatok, apró ugratások, csak feszült koncentrálás. Ha ennyire ráugrasz, biztos, hogy menekülni fog!Címkék:
 
Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Friss borda

Túrarandik ősszel és télen!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod?Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280