Kíváncsi vagy, ki támogat Téged?

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

A 10 leggyakoribb hiba, amit a fiúk elkövetnek az online társkeresőkön!

A 10 leggyakoribb hiba, amit a fiúk elkövetnek az online társkeresőkön!
2015
júl.
15

A sikeres társkeresés nem ott kezdődik, hogy naponta 436 lánynak küldesz semmitmondó sablonos üzenetet.


Az online társkeresés számos veszélyt rejt magába, de némi kreativitással és szerencsével sikeresen is zárulhat. Vannak olyan hibák, amiket újra és újra elkövet a fiúk többsége. Íme, a 10 leggyakoribb!

1. „Hogy vagy?" – ez nem beszélgetés-indító!

Az első üzenet a fiúktól gyakran ez: Hogy vagy? Erre mégis milyen választ vársz? Inkább válassz ki valamit a lány profiljából, amire rákérdezhetsz.

2. Elírások, rossz helyesírás.

Futass le egy helyesírás ellenőrzést! Nincs hervasztóbb, mint amikor valaki rossz nyelvtannal indít.

3. Ne írj rá a lányra újra... és újra ... és újra!

Néha a fiúk nem értik a célzást. Persze nem szép dolog a lányoktól, hogy egyetlen sorban sem reagálnak, de ha nincs válasz, nem érdemes tovább próbálkozni. Méltóságon aluli, ha ilyenkor újra és újra ráírsz a csajra, hiszen ilyen kezdet után nyilvánvaló, hogy nem lesz semmi az ügyből.

4. A lányok nem tartoznak neked válasszal!

Nincs ilyen kötelezettség, bár kétségtelen, hogy az udvariassági szabályok ezt diktálnák. Lépj túl az eseten elegánsan, és felejtsd el a csajt, ne zaklasd!

5. Ha egy másik nő van a feltöltött képeden, nem tűnsz elérhetőnek.

Egyszerűen félreérthető, és se idő, se hely, se mód arra, hogy magyarázkodj, hogy a csaj csak egy barátod. Tényleg nem találtál olyan fotót, amin csak te szerepelsz?

6. Ne légy otromba!

Felejtsd el a „bírom a domborulataidat, cica" típusú szövegeket. Aki szexpartnert keres és vevő erre, azzal inkább egy szexpartner keresőn próbálkozz, ne egy társkeresőn!

7. Ha szomorú képet teszel fel magadról, akkor azt fogják gondolni, hogy szomorú/deperessziós/életunt vagy...

Nem túl motiváló, valljuk be.

8. Érdeklődj a lányról is!

Az online ismerkedés nem arról szól, hogy te mivel foglalkozol, mik az álmaid, hogy élsz. Ott a másik fél is! Ha kizárólag magadról beszélsz, és semmi érdeklődést nem mutatsz a másik iránt, akkor ne csodálkozz, ha egyetlen lány sem szeretné folytatni az ismerkedést.

9. Az első randi ne tartson tovább néhány óránál!

Jó tudni, hogy lelkes vagy, és az első találkozásra rögtön javasolsz egy sétahajózást a Dunán, majd egy vacsorát, és éjszakai kabaréelőadást, de ez túl sok az első randira! Egy kávé, egy ital, vagy egy séta tökéletesen megteszi.

10. Az első találkozáson moziba menni nem jó ötlet!

Jobb ötlet olyan helyre menni, ahol beszélgetni és ismerkedni lehet. Ne erőltesd a mozit!



 




Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Friss borda

Túrarandik ősszel és télen!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod?Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280