Kíváncsi vagy, ki támogat Téged?

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

Nyaralni indulsz? Tudd meg, hogy randizik a világ!

Nyaralni indulsz? Tudd meg, hogy randizik a világ!
2015
júl.
01

Nyáron remélhetőleg sokan eljutnak pihenni, többen külföldre. Nem árt ismerni az eltérő randizási szokásokat, nehogy meglepetés érjen bennünket az argentinok lazaságát, vagy a britek humorizálását tapasztalva. Így randizik a világ!


A randizási szokások nagyon eltérőek attól függően, hogy melyik földrajzi területről beszélünk. Nemcsak a klíma határozza meg, hogy miként keressük a társunkat, hanem a kulturális hatások, és a férfiak és nők társadalmi helyzete is. Ha külföldivel randizol, akkor bizony neked is értened és ismerned kell az ő szokásait, és neki sem árt rálátnia a magyar randizási sémákra.
Marina Iakovleva, a téma szakértője, a Határok nélküli randizás iroda vezetője osztotta meg tapasztalatait.

1. Randizás Kubában

Régimódi szerelem. A kubai emberek körében nem olyan elterjedt a közösségi oldalak és az internet használata (elsősorban a korlátozások miatt), ezért a kommunikáció klasszikus formáit preferálják. Vagyis a kézzel írt leveleket és a telefonhívásokat.

2. Randizás Argentínában

A csábítás és a spontenaitás itt alap. Míg az észak-amerikaiak bárokban, vagy társkereső oldalakon ismerkednek, addig az argentinok bárhol megtalálják a lehetőséget–akár buszmegállókban, piacokon. Ha egy pasinak tetszik egy lány, azonnal randizni hívja, és megpróbálja meghódítani. Semmi lacafaca, semmi hűvös távolságtartás!

3. Randizás Nagy-Britanniában

A britek lazán figurázzák ki mások politikai nézeteit, de a sajátjukat is. Nyíltan beszélnek erről, és egyáltalán nem számít udvariatlanságnak a csipkelődés sem. Ők a szavakkal évődés, az ugratás nagymesterei.

4. Randizás Spanyolországban

A spanyolok mindig a jelenben élnek. Szeretik hosszan kiélvezni a jó dolgokat- a finom borokat, az ízletes ételeket, a baráti összejöveteleket. Ezért nem rohannak, mindig szakítanak időt egymásra, és meglátják az élet apró örömeit. Hagynak időt a szemkontaktus felvételére, és tudják, hogy miként kell kiélvezni az együtt töltött időt.

5. Randizás Franciaországban

A franciák nagyon kíváncsiak, bármiről szívesen beszélgetnek, legyen az politika vagy az élet nagy kérdései. Olyan szinten űzik az érdekes, odafigyelő, kötetlen beszélgetést, hogy az már a csábítás első foka.

6. Randizás Olaszországban

Az erős nők, és lehengerlő pasik hazája. Az olasz fiúk tudják, hogy miként kell sármosnak és ellenállhatatlannak lenni, és ezt a testbeszéddel tovább fokozzák. Az olasz nők pedig úgy csábítanak, hogy közben nem öltöznek utcalánynak, mégis van bennük valami titokzatos és elbűvölő. A férfiak lovagiasak,tudják, hogy kell egy nőnek segíteni, a nők pedig tudják, hogy kell a segítséget egy lenyűgöző mosollyal elfogadni. Úgyhogy a romantikus, szerelmes pillanatokban itt bőven lehet részed! 
Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Friss borda

Túrarandik ősszel és télen!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod?Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280