Hogyan vidíthatnál fel bennünket?

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

7 dolog, amit soha ne vegyetek fel az első randira, lányok!

7 dolog, amit soha ne vegyetek fel az első randira, lányok!
2015
jún.
26

Az első randira felöltözni nagy kihívás. Igyekszünk jó benyomást kelteni, hogy ne ezen múljon a folytatás. Szeretnénk csinosnak tűnni, de a kényelemre is gondolnunk kell, mert nem jó végigfeszengeni a találkozót. 7 dolog, amit hagyjatok egy sokadik randira inkább, lányok!


1. Szűk, villantós ruha

Már elsőre olyan hm, ledér benyomást keltesz benne. Bár az építkezéseken dolgozó munkások roppant lelkesek a rövid sortok, fenék-, és mellkilógató ruhák láttán, a meghódítani kívánt fiú nem biztos, hogy az lesz. Nem beszélve arról, hogy az ilyen ruhákban csak feszengsz, és a kényelmes beszélgetésnek is lőttek. Ki akarja egész este a ruháját igazgatni-húzogatni? Hangsúlyozd ki a csinos részeidet, de ne ess túlzásokba!

2. Erős smink (vakolat)


A vérvörös rúzs és az agyonfestett szem nem csinos, viszont idegennek tűnik egy első randin. A fiúk általában a természetes szépséget keresik a lányokban. És egy délutáni kávéhoz, vagy esti sétához elég hülyén néz ki a kiló festék rajtad.

3. Csillogó ruha


Hacsak nem partin vagy bálban randiztok, felejtsd el a csillogó alkalmi ruhát! Vagy azt szeretnéd üzenni, hogy akkora partiarc vagy, hogy csak ilyen ruhák lógnak a szekrényedben?

4. Tűsarok


Ne ess kísértésbe, ne húzz olyan tűsarkút, amiben menni és létezni is elég tudsz! Lehet, hogy nagyon dögös, de megöli a romantikus sétát, és másra sem tudsz majd gondolni, mint hogy hazaérve végre lerúghasd magadról. Válassz inkább egy csinos szandált!

5. Edzőcipő


Hacsak nem tervezed, hogy a randi közben maratont futsz, hagyd az edzőcipőt otthon! A tűsarok és az edzőcipő között van még pár átmenet!

6. Teknősnyakú pulóver (garbó)


Az se jó, ha átesünk a ló másik oldalára: annyira nem akarunk magunkból semmit sem mutatni, hogy tetőtől talpig göncökbe csavarjuk a testrészeinket. Valamit azért hagyjunk szabadon! Nincs baj a teknősnyakú garbóval, hideg időben jól jöhet, de az első randin kicsit öregasszonyos benyomást kelt.

7. Túl sok parfüm


A jó illat szexi, romantikus, vonzónak és csábítónak érzed magad tőle. De honnan tudod, hogy mennyi az elég, ami még nem túl sok? Érzéssel parfümözd magad, különben vonzás helyett taszítás lesz a vége. Egy könnyű illat sokkal vonzóbb, mint egy halom nehéz pacsuli. Tudod, a kevesebb néha több. 
Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Friss borda

Túrarandik ősszel és télen!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod?Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280