Engedd meg, hogy bemutassuk a szponzorod!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

Mókás és extra! Hogy randiznak a londoniak?

Mókás és extra! Hogy randiznak a londoniak?
2015
jún.
13

Azért, mert egy metropoliszban több százezer társkereső lakik, még nem biztos, hogy könnyű ismerkedni. Sőt! Londonban például egyre inkább terjednek az újszerű randizási ötletek, az alternatív társkereső programok, melyekből most bemutatunk néhányat.


Az ismerkedésre alkalmas terepek, lehetőségek a világon mindenhol leszűkültek. Elég, ha arra gondolunk, hogy száz éve még bálokban, fonóban, táncházban, vagy a mezei munka közben ismerkedtek a fiatalok, ma viszont a munka-otthon mókuskerékben erre kevés esélyük marad. Nemcsak nálunk, Londonban is nagy problémát jelent mindez, és egyre inkább hódítanak a különleges randiprogramok. Most a szigetország nem mindennapi társkeresőiből válogattunk.

Pssszt! randi

Itt aztán nem kell kínos, erőltetett beszélgetésbe bonyolódni! A cseppet sem hagyományos csendes gyorsrandi során két, egyperces „menetre" van lehetőségünk. Az első egypercesben szabad mutogatni, gesztikulálni, vinnyogni akár, de a második percben teljes csendben kell lenni, csak egymás szemébe meredhetünk. Az este végén aztán lehet vegyülni, és igaziból is társalogni.

www.shhhdating.com 

Játszótárs

Ehhez a játékos randihoz egész felszerelést biztosítanak: számos gyerekjátékot, barkácsoló-kézműves eszközöket (testfestéket és modellgipszet is!), és minden ellenkező nemű társkeresővel min. 5 percet lehet játszani. A hangulatot némi ital is fokozza, és a játékos részt követően kezdetét veszi az after-party, ahol már ismerősként lehet bulizni és szórakozni.

www.playdatelondon.com 

Gyilkos cicusok

Titkos közösség a titkos viszonyokhoz, vonzó embereknek, gyönyörű környezetben. Az összejövetelek álarcban zajlanak, így a személyek kiléte titokban marad. Az este során lehet ismerkedni, majd egy szimpatikus egyénnel elvonulni a speciális szobák egyikébe, és kettesben folytatni az ismerkedést. Van néhány szabály: a csatlakozókat "megvizsgálják" előzetesen vonzóság szempontjából, és a nők vannak előnyösebb helyzetben. A férfiak ugyanis nem kezdeményezhetnek, és csak úgy kerülhetnek be a klubba, ha egy lány magával hozza őket.

www.killingkittens.com 

„Átkozottul" randi

Ez azoknak az embereknek szól, akik odáig vannak valamiért, akik szenvedélyesen rajonganak valami iránt. Mondjuk elkötelezettek a Föld megmentése ügyében, vagy lelkes vegetáriánusok. Olyan rendezvényekre számíts, ahol beszélgetni lehet a téged foglalkoztató dolgokról.

www.giveadamndating.co.uk 

Slagbox

A Slagbox úgy hirdeti magát, mint randi este azoknak a társkeresőknek, akik nem nem szeretik a tárkereső estéket. Ezek az alkalmak egy-egy témára vannak felfűzve, pl. „Gyere a kedvenc szörnyednek öltözve", így ha mélyebb kapcsolatra vágysz, nem biztos, hogy ez lesz a te programod. Az este során lehetőség van üzenetek küldésére, melyek a szervezők segítségével érnek célba, és akár folytatásra adnak lehetőséget.

https://www.facebook.com/groups/243528649037315/ 

 
Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Friss borda

Túrarandik ősszel és télen!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod?Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280