Engedd, hogy más fizessen helyetted!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

6 ok, amiért egy fiú nem hív fel az első randi után!

6 ok, amiért egy fiú nem hív fel az első randi után!
2015
jún.
14

Megvolt az első randi, és lesed a telefont? Telnek az órák, majd a napok. Nem hívott fel. De miért? Mit rontottál el?


Húszas és harmincas fiúk között végeztek felmérést arról, hogy miért nem hívják fel a lányokat az első randi után. A válaszokból kiderült, hogy van néhány vezető ok, ami miatt nem lesz folytatás.

Itt a 6 leggyakoribb „randigyilkos"!

1. Túl sokat beszélsz

Mind a húszas, mind a harmincas férfiak úgy vélték, hogy a túl sok beszéd fárasztó, a vég nélkül fecsegő lányokat nem hívják második randira. Ha csacsogós típus vagy, próbálj figyelni arra, hogy ne legyél túl sok rögtön elsőre! Kérdezd őt is, hagyd, hogy beszéljen, és hallgasd figyelmesen, amit mond! A beszélgetésetek valódi beszélgetés legyen, ne csupán egy beszéd, amit te intézel őhozzá.

2. Az internetes „hírneved" nem valami fényes

Ne legyenek illúzióid: biztosan lecsekkol a google-ban és megnézi a facebook profilodat is. Mindenki szeret képbe kerülni, és úgy tűnik, a fiúknak fontos az előzetes kutakodás, mielőtt jobban belemennek egy kapcsolatba. Ha a rólad nyert információk alapján elretten (mert mondjuk a facebook profilod kizárólag durva bulizós képeket tartalmaz, esetleg naponta szidod az exférjedet az idővonaladon), akkor nem fog keresni a folytatásért. Hovatovább, a baráti körében is nyomozni fog utánad. Ha minden ismerősének van egy sztorija rólad, és már az összes haverjával randiztál, akkor ne számíts a hívására.

3. A családi zűrjeid elrettentőek

Az első randi nem a legjobb alkalom arra, hogy meséljünk a drogos bátyánkról, alkoholista apánkról, bántalmazó kapcsolatban élő anyánkról, a részeges élettársáról, a börtönviselt sógorunk zűrös ügyeiről. Ráérünk erre később is, ha a kapcsolat komolyra fordul. Előbb ismerjen és szeressen meg bennünket, aztán beszámolhatunk a zűrös családi ügyeinkről, ha vannak ilyenek. Első találkozáson szembesülni ezzel, valljuk be, sokkoló. Ha olyan jellegű problémáid vannak, amik az egész életedre rányomják a bélyeget, kérj segítséget, vállald a felelősséget a saját életedért! Az nem megoldás, hogy másokat okolsz a kudarcaidért, hogy ráöntöd valakire a gondjaidat, és azt várod, hogy kimentsen a saját családodból!

4. Túl sokat beszélsz az exedről

Az a helyzet, hogy a srácok egyáltalán nem kíváncsiak a volt pasid aljas ügyeire. A drámai részleteket hagyd meg a barátnőidnek vagy a pszichológusodnak. A pasik nem szeretnék hallani a kapcsolat minden fázisát és az ex összes bűnét, tettét, ismérvét.

5. A „barát-zónában" vagytok

Hiányzik a szikra, a bizsergés. Akár úgy érzi, hogy részedről nincs meg az a plusz, akár úgy érzi, hogy részéről – nem fog felhívni. Van, amit nem lehet erőltetni.

6. Nem viselkedtél túl udvariasan

Ha sokat késtél, vagy egyfolytában sms-eztél randi közben, ne számíts semmi jóra! Hasonlóképpen, felejtsd el a második randit, ha a telefonodon lógtál egész este, ez ugyanis kiábrándító a fiúk számára. Miért is akarna újra találkozni veled, ha már elsőre se voltál ott lélekben? És a lassúság, körülményesség is hervasztó. Azt üzeni, hogy nem fontos számodra az ő ideje, és nem érdekel igazán az egész.
Érdekes eredménye volt még a felmérésnek az, az egyetemista-korú srácok nem gondolják, hogy ha a lány túl sokat iszik az első randin, az kizáró ok a folytatáshoz. Néhány pasi (ők voltak a kisebbség) pedig azt állította, hogy nem nyomoz előre az interneten, mert előítéletek nélkül, pusztán az első benyomásra akar hagyatkozni.

 


Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Friss borda

Túrarandik ősszel és télen!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod?Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280