Engedd meg, hogy bemutassuk a szponzorod!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

10 dolog, amit jobb ha tudsz, ha egy horgásszal randizol!

10 dolog, amit jobb ha tudsz, ha egy horgásszal randizol!
2024
ápr.
22

A hálódba akadt egy horgászember? Romantika, tópart, lopott csókok: így képzeled a közös pecázást? Hát akkor jól figyelj!


1. A hajnali fél 5 egyáltalán nincs korán, ha horgászni mész.

2. Ne tervezz semmit a szombatokra és vasárnapokra, na és a hét többi napjára sem a horgász-idényben. Különben le kell majd őket mondanod.

3. A türelem kulcsfontosságú. Csak semmi sürgetés!

4. Nem kell teljes csendben lenned, de persze beszélned sem szabad, szóval ha némán üldögélsz, az pont megfelelő lesz.

5. Rendkívül fontos figyelni, hogy van-e kapás (folyamatosan!), mert biztosan akkor lesz, ha egy pillanatra félrenézel. Vagyis igazából félrenézni tilos!

6. Ha horgodra akad valami, akkor az teljesen normális, hogy 5 percig rohamban, fejvesztve, tanácsokat osztogatva, a botra koncentrálva ordítanak veled, hogy tekerjed már az orsót. Hidd el, azért még szeretnek!

7. Ha egy csónakban ültök a víz közepén, akkor rendkívül fontos, hogy ha pisilned kell, időben és határozottan közöld, hogy MOST AZONNAL, így elég időt adsz a párodnak, hogy visszaérjen a partra, és ne kelljen egy vödröt hívnod segítségül.

8. Vigyél magaddal kaját, mert senki sem fogja mondani, hogy vigyél. Viszont azt hiszik, hogy ezt tudod, és hozol.

9. Ha van valami, amit ne vigyél a csónakba magaddal, az a banán. Ez ilyen íratlan szabály és kész. Biztosan a héja miatt.

10. Próbáld megérteni, hogy a horgászás a nagy szerelem. Persze te is kedves vagy meg szép, de csak a horgászás után, érted.

Kihagytunk valamit? Jöhet kommentben!

 


Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Túrarandik egész évben!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod? Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280