Kíváncsi vagy, ki támogat Téged?

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

Szingli anyu randizna. Randizzon?

Szingli anyu randizna. Randizzon?
2015
máj.
17

Honnan lehet tudni, hogy eljött már az idő, hogy szingli anyaként ismét belevesd magad az ismerkedésbe? 4 pofonegyszerű kérdés, ha mindegyikre igennel felelsz, már kezdhetsz is készülődni!


Minden szinglivé vált anya életében eljön a pillanat, amikor azon kezd gondolkodni, hogyan tovább a pasikkal. A fejükben két hang viaskodik: a nő már menne, az anya meg nem tudja, hogy jó ötlet-e ez, a gyerekek mellett. Az anyák híresek önfeláldozásukról, arról, hogy millió kifogást tudnak találni, számtalan dolgot képesek a saját boldogságuk elé állítani, és hónapokig agyalnak azon, hogy itt van e már a társkeresés ideje?
Tedd fel magadnak az alábbi kérdéseket, és megtudod a választ!

1. Készen állsz?

Valóban túl vagy már az exeden? Vagy még minden vele kapcsolatos dolog mélyen felkavar? Vigyázz, nehogy abba a csapdába essél, hogy hódításokkal akarod visszanyerni az önbizalmadat, és „bosszút állni" a volt párodon! Ha úgy érzed, hogy még mindig dühből, féltékenységből cselekedsz, jobb, ha több időt hagysz magadnak.

Persze nem kell megvárnod, amíg minden egyes apró érzelem elmúlik, mert ilyen úgysem lesz. Valamilyen módon életed végégig kötődni fogsz a volt párodhoz, aki a gyermek(i)d apja. Azoktól az érzésektől kell megszabadulnod, amelyek akaratlanul vezérlik a tetteidet, és lehetetlenné teszik egy új kapcsolat kialakítását.

2. A gyerekek is készen állnak?

Kemény dió, mert a gyerekeknek is időre van szükségük, hogy elfogadják a válás tényét, és megbarátkozzanak a gondolattal, hogy anya mellett új társ léphet színre. Vedd komolyan az ő érzéseiket is! Nem szabad engedned, hogy érzelmileg zsaroljanak, hogy egész életedet csak rájuk áldozd, velük töltsd minden percedet, hiszen te továbbra is egy nő vagy, akinek szüksége van egy társra. Ugyanakkor meg kell várnod, amíg készen állnak arra, hogy beengedjenek valakit az életükbe. Nehéz megtalálni az egyensúlyt, és te vagy az, akinek lavíroznia kell.

Fontos, hogy beszélni tudjál erről a gyerekekkel, készítsd fel őket a koruknak megfelelően! Mondd el, hogy a felnőtteknek ugyanúgy szükségük van felnőttek társaságára, ahogy a gyerekeknek a gyerekekére. Ez nem befolyásolja az irántuk érzett szeretetedet.

Sajnos nagyon visszaüthet, ha a gyerek még nem nyitott anya új társára. Rengeteg ígéretesnek induló szerelem megy tönkre a gyerekek ellenséges viselkedése miatt. És az is elképzelhető, hogy a legnagyobb igyekezet ellenére sem jönnek ki a gyerekek az új társsal, nekik is joguk van a saját érzéseiket megélni, kimutatni.

3. Reális a pasi-elvárásod?

Nem árt tisztában lenned azzal, hogy szingli anyaként nehezebb a helyzeted, mint a gyerek nélküli nőknek. Olyan társat kell keresned, aki elfogadja, hogy nem tudsz annyira spontán és szabad lenni, mintha nem lennének kölykeid. Hogy nálad mindig a gyerekek lesznek az első helyen. Hogy neki előbb-utóbb meg kell ismerkednie a srácokkal, és közös menetrendet kell kialakítanotok.

Talán jó ötlet lehet szingli apák között ismerkedni, de ez nem az egyedüli magoldás. Sőt, lehet, hogy annál nehezebb a helyzet, minél több család és gyermek érintett az ügyben.

4. Belefér az idődbe?

Az ismerkedés, a randizás időigényes. Nemcsak pár óra, amíg távol vagy, hanem maga a készülődés, a gyerek-felügyelet megszervezése is időt vesz el.

Bár jó lenne, ha úgy lenne, de azért kicsi az esélye annak, hogy rögtön megtalálod a neked való pasit. Valószínűbb, hogy számtalan randit kell addig lebonyolítanod, és ez megint rengeteg idő. Még ha az interneten keresgélsz csak, akkor is értékes estéid mennek el az online randizással. Gondold át, és csak akkor vágj bele, ha tényleg tudsz rá időt szakítani! Nem biztos, hogy lesz időd erre, ha javában zajlik a gyereked középiskolai felvételije, és minden este a matekpéldák felett görnyedsz. Vagy kisbabád van, aki mellől elmozdulni is lehetetlenség. Esetleg te magad vagy álláskeresésben, és minden szabad percedet ez tölti ki. Szóval lehet, hogy még nem jött el a te időd!

Ha viszont mindegyik kérdésre igen a válaszod, ne habozz, vágj bele újra a randizásba! Sok szerencsét az új élethez!

 


Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Túrarandik egész évben!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod? Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280