Engedd meg, hogy bemutassuk a szponzorod!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

Segítség! Hol ismerkedjek 30-40 felett?

Segítség! Hol ismerkedjek 30-40 felett?
2015
ápr.
09

Manapság nem az a trend, hogy a huszonéves lányok fejét bekötik, és a harmincas pasik már rég elkeltek.

Sőt! A 30 felettiek között több a páratlan, mint a párban élő, akár azért mert még nem találta meg az igazit, akár azért, mert újra keresi.

Ez persze már nem az a kor, amikor az ember hajnalig csörög a diszkóban, és fürtökben lógnak rajta az ellenkező neműek. Többségük a munka-otthon-(család) mókuskerekében elveszve próbál párra lelni. Na de hol ismerkedjünk 30-40 felett?

Íme 3 + 1 kipróbálásra érdemes tipp!

1. Közösségi terek

Könyvtár, filmklub, múzeum – csupa olyan hely, ahova nem ciki egyedül menni. Ráadásul a dolog élét is elveszi, hogy ide nem ismerkedési céllal megyünk (pedig de), úgyhogy egyáltalán nem kellemetlen beiratkozni egy könyvtárba, vagy felkeresni egy kiállítást. Az egyik barátnőm szerint a legjobb pasik a meccseken vannak, de oda biztosan nem mennék egyedül, társasággal viszont jó móka lehet.

2. Szervezett randi programok

Itt is az a trükk, hogy kimarad a kínos randis feszengés, mert borkóstolót, gyalogtúrát, vagy társasjátékozást szerveznek köré. Az ilyen programokon ráadásul nem kell szemtől-szembe "nyilatkozni" a randi végén, hiszen egy kérdőíven lehet megjelölni azokat a személyeket, akikkel folytatnánk az ismerkedést. Ráadásul akkor is jó időtöltés és élmény, ha végül senkit sem találunk vonzónak. Változatos programokat kínál például a www.randimaskepp.hu, akár olyan élményben is részünk lehet, amihez egyébként csapatot kéne szerveznünk: pl. a szabadulós játékot és az interaktív városjátékot is kipróbálhatjuk, hasonszőrűekkel együtt.

3. Tanfolyamok

A tanfolyamoknak se szeri, se száma! Beiratkozhatsz olasz főzőtanfolyamra, spanyol nyelvtanfolyamra, argentin tánctanfolyamra... Ha elég ügyes vagy, még arra is figyelsz, hogy olyan kurzust válassz, ahol a másik nem túlsúlya várható. Akár egyedüli fiú lehetsz egy karácsonyi édességek sütőkurzuson, vagy egyetlen lány egy motoros KRESZ tanfolyamon. Jól hangzik, nem?

4. Online közösségek

Most nem az online társkeresés klasszikus formájára gondolunk, hanem azokra a közösségi terekre, amelyek a virtuális térben szerveződnek. Akár a közösségi oldalakon, akár blogokon, fórumokban létrejöhetnek olyan csoportok, amelyek aztán élőben is folytatják az ismerkedést. Eredetileg valamilyen közös érdeklődés vagy téma mentén szerveződnek, aztán kilépve a "valóságba", hús-vér közösségekké kovácsolódhatnak, temérdek új ismeretséggel.

Van még ötleted? Ne habozz, írd meg nekünk, itt és most!

Címkék:
 


Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Túrarandik ősszel és télen!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod?Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280