Fizessen a hirdető helyetted!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

Miért ismerkedj elvált szülővel?

Miért ismerkedj elvált szülővel?
2015
ápr.
04

Induljon egyszerűen a történet: megpillantasz egy lányt/fiút, aki első látásra nagyon megtetszik. Majd pár perc múlva észreveszed a vele lévő kisgyereket is, és nyilvánvalóvá válik, hogy az övé.

Lehet, hogy az utóbbi kis "kiegészítő" nélkül már simán megszólítottad volna, most viszont elbizonytalanodsz. Egy egyedülálló anyát/apát hívjak randizni? Kezdjek kapcsolatot valakivel, akinek gyereke van?

Szerintem ne hagyd ki! Természetesen minden az egyéntől függ, de érdemes továbbgondolod a történetet, mielőtt felveszed a nyúlcipőt!

A legfontosabb dolog, amiért egy kapcsolatba kezdesz: a szerelem. Ha így közelítesz, akkor az a kérdés, hogy a remélt boldogságot feladnád-e egy gyerek miatt? Persze ha kifogásokat keresel, biztos, hogy egymilliót találsz majd. Képzeld csak el, hogy érzi majd magát ez a gyerek, ha felnőve rájön, hogy ő állt az anyja/apja boldogságának útjába. Képzeld magad elé, hogy mégis megteszed a kezdőlépést, szerelem szövődik köztetek, randiztok, megismerkedsz a kisgyerekkel is, elfogadjátok és megkedvelitek egymást, és mindenki boldog. Ugye milyen jó, hogy – képzeletben már - bele mertél vágni?

Egyikünk sem lesz már fiatalabb, te sem, és annak esélyei, hogy gyermektelen társra akadsz, bizony naponta csökkennek. Ne legyenek illúzióid: egy kor után egyre gyakrabban futsz majd bele olyan emberekbe, akik elváltak, és esetleg gyerekük is van.

Séta

Egy anya, vagy egy apa, akit a gyermekeivel együtt elfogadnak, sokkal komolyabban veszi a társát, a kapcsolatát - jobban megbecsüli azt! Ha te magad még nem vagy szülő, jó gyakorlat a társad gyerekei körül segédkezni! Nagy bizalomról, erős kötődésről tanúskodik, ha nemcsak a saját életébe enged be téged, de a gyermekei életébe is. Így a szülővé válás is fokozatosabb lehet. Ha megtalálod magad ebben a szerepben, később dönthettek úgy, hogy közös gyermeket is vállaltok. Ha viszont nem szeretnél saját gyermeket, de a párodnak már van, biztosan nem fogtok ezen összeveszni, mert ő vélhetően már boldog a gyermekeivel, és nem szeretne újabbat, ha te elzárkózol ettől.

Nem beszélve arról, hogy az egyedülálló szülők zseniális időzsonglőrök! Mivel életük a gyerekek körül forog, igazán tudják értékelni a saját időt, és remekül bánnak is vele, nincs idejük a lazsálásra. Ha egy ilyen szülő szeretne veled lenni, akkor egészen biztosan megtalálja a módját, és nem fog kifogásokat gyártani.

Szinte biztos, hogy egy anyának/apának már van némi tapasztalata egy hosszabb távú kapcsolat működtetésében is. Valószínűleg tudja, hogy mire kell figyelni az együttélés során. Nincs idejük a huzavona kapcsolatokra, a hisztikre, nagy eséllyel érett, komoly gondolkodású társak.

Tudnod kell azonban, hogy számukra a gyerekük mindennél fontosabb. Így van ez attól a perctől kezdve, hogy megszületett, és bizony nem várhatod, hogy miattad ez majd másként lesz.

Meglehet, hogy alapból nem egy ilyen kapcsolatot írnál az „álomlistádra", de ha szembejön veled, és megtalálod benne a boldogságodat, akkor miért szaladnál el előle?

Címkék:
 


Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Túrarandik ősszel és télen!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod?Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280