Tetszik? Akkor viszonozd!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

A barátjának felesége volt a valóságban a lenyúlós online barátnő

A barátjának felesége volt a valóságban a lenyúlós online barátnő
2023
máj.
08

Kockázatos terep.


Bár lassan mindenki tudja már, hogy online világban az ember annak adja ki magát, akinek akarja, mégis újabb és újabb elborzasztó esetek figyelmeztetnek rá, hogy legyünk résen.

Egy középkorú kínai férfi, Mr. Zhou görögdinnyéket termesztett Mianmarban, hogy elegendő pénzt gyűjtsön össze a családalapításhoz. Éveken keresztül élt ezért külföldön, de végig kapcsolatban maradt a legjobb barátjával, Xiao Livel, akinek tavaly azt mesélte, hogy az üzlet jól megy, viszont egy jóravaló feleség még hiányzik. Li azt felelte, hogy a feleségének van egy szingli barátnője, akit bemutathat neki. A megoldást egy online randi jelentette, ami jól sikerült, így a pár elhatározta, ahogy addig távkapcsolatban élnek, amíg a férfi vissza nem tér Kínába.

3 hónapos online kapcsolat után a nő azt mesélte Zhou-nak, hogy a bátyjának balesete volt egy építkezésen és sürgősen szüksége van pénzre az orvosi kiadások miatt. Zhou elküldte neki a pénzt, majd pár hét múlva az online barátnő ismét anyagi segítséget kért, ezúttal az apja betegsége miatt. Az egy év alatt végül közel 4 millió Ft-ot csalt ki a férfitől.

Amikor Zhou már a hazatérést tervezte, azt mondta a barátjának, hogy remélhetőleg hamarosan megnősül. A barát ekkor még semmit sem mondott, de valamivel később megosztotta a gyanúját, hogy a barátnő nem létezik, az ál-barátnő pedig valószínűleg nem más, mint az ő felesége. Elmondta, hogy minderre a felesége TikTok fiókjából jött rá és az asszony el is hagyta őt, miután a férj szembesítette a leleplezéssel.

Li először könyörgött a barátjának, hogy ne tegyen feljelentést és azt ígérte, hogy visszafizet minden pénzt, de miután ez nem történt meg, Zhou a hatóságokhoz fordult. Jelenleg a vizsgálatok folynak és az sem világos, hogy volt-e szerepe Linek ebben a szívtelen történetben.

Forrás: www.odditycentral.com

 


Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Túrarandik egész évben!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod? Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280