Bemutatjuk aaa… szponzorodat!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

Egy csapat ex-barátnő vonult a férfi esküvőjére, hogy egy hatalmas transzparenssel tegyék azt tönkre

Egy csapat ex-barátnő vonult a férfi esküvőjére, hogy egy hatalmas transzparenssel tegyék azt tönkre
2024
márc.
13

Jogos a bosszú?


Élete egyik legboldogabb napjára készült, de egy rémálom lett belőle: a kínai férfi valószínűleg még évekig nem teszi túl magát az esküvőjén történteken. Amikor ugyanis a menyasszonyát vezette volna az anyakönyvvezető elé, egy csapat ex-barátnő jelent meg, hogy tönkretegye az ünneplést.

A Kínában található Hengdi nevű településen szokatlan incidens zajlott le. Tucatnyi lány gyülekezett a szertartásnak helyet adó épületnél, egy hatalmas piros molinót tartva, rajta a felirattal:
Chen Song ex barátnői vagyunk és tönkreteszünk téged.

Eleinte sok járókelő azt hitte, hogy valami baráti tréfáról van szó, de később kiderült, hogy nem: az elszánt nők valóban a vőlegény volt barátnői.

A felvétel futótűzként terjedt a kínai közösségi médiában. A videón a lányok csendben álltak az utcán a feltűnő transzparenssel a kezükben, amit úgy tartottak, hogy mindenki jól lássa és olvashassa a betűket. Néhányan odamentek a protestálókhoz érdeklődni és egy ponton az ifjú pár is vitába szállt velük.

Érdekes módon a férj bevallotta, hogy néhány régebbi kedvesével nem bánt szépen, de azt állította, hogy azóta felnőtt és megváltozott. Éretlenséggel magyarázta a viselkedését és hangsúlyozta, hogy nem szabad megcsalni a kedvesünket. Ennek ellenére a felesége és sógorai nem beszélnek vele addig, amíg kielégítő magyarázatot nem kapnak a bizarr esküvői jelenetre.

A kínos helyzetbe került Chen nem váltott ki nagy rokonszenvet és együttérzést a közösségi médiában. A legtöbben azt mondták, hogy az új asszony hálás lehet az exeknek, amiért időben felnyitották a szemét, most kellene lelépnie!

 


Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Túrarandik egész évben!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod? Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280