Sír a kollégánk miattad!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

450 kilométert gyalogolt egy vita után

450 kilométert gyalogolt egy vita után
2021
jan.
14

Talán nincs is olyan házasság, ahol ne fordulna elő konfliktus, de mindenki másképp kezeli.

Van, aki a megbeszélésben hisz, és van, aki a humorban, míg másoknál elszabadul a hangerő vagy súlyos esetben az indulatok is. Egy olasz férfi a gyaloglást választotta, miután összeveszett a feleségével. Elindult kiszellőztetni a fejét és csak ment és ment és ment...

Egy héttel később, 450 kilométerre az otthonától, éjjel 2-kor állították meg a rendőrök a menetelő férfit. Elkérve az igazolványát derült ki, hogy a felesége egy héttel korábban már bejelentette az eltűnését egy távolabbi helyszínről. Elmondása szerint csak sétált, nem utazott semmivel. Útközben helyenként étellel és itallal kínálták emberek. Hogy hol aludt vagy zuhanyzott, arra nem derült fény, de értesítették a feleségét, aki érte ment.

A veszekedés és a hosszú gyaloglás után még bírságot is szabtak ki rá a rend éber őrei, ugyanis megszegte a férfi a járvány miatti kijárási tilalmat, így 400 euro, azaz közel 140 ezer forint megfizetésére kötelezték. Hogy ebből is lett-e vita később, azt nem tudjuk, de van rá némi esély.

Te hogyan kezeled a kapcsolatodban felmerülő konfliktusokat?

Címkék:
 


Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Túrarandik ősszel és télen!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod?Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280