Kíváncsi vagy, ki támogat Téged?

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

Tízszer ment már férjhez, de még mindig keresi az Igazit

Tízszer ment már férjhez, de még mindig keresi az Igazit
2020
nov.
02

Ha vége, akkor vége.


Cassey sikeres amerikai üzletasszony, a magánéletben viszont eddig elkerülte a boldogság. Most szakértőhöz fordult párkapcsolati tanácsért, ugyanis 10 férj között sem találta meg eddig az ideális társat. Az 56 éves nő éppen most készül a 10. férjétől elválni, de úgy döntött, hogy továbbra sem adja fel a keresgélést.

A nőt nem érdekli, hogy hányszor kell válóperre mennie még, nem hajlandó feladni az álmát. Amikor úgy érzi, hogy a házasság már nem az igazi, mindig ő az, aki kimondja a végszót.

Cassey első frigye volt a leghosszabb, 8 évig tartott, végül kölcsönös megegyezés alapján lett vége. A második házasság már valamivel rövidebbre sikerült, 7 évig bírta a férje mellett, ebből a kapcsolatból egy fiú is született. A vég akkor érkezett el, amikor a férj már nem mondogatta a nejének, hogy szereti.

A többi frigyről nem beszélt részletesebben, de azt elmesélte, hogy mindenféle férfihez hozzáment már, a rockertől kezdve a lelkészig. Legutóbbi ura egy igazi kontrollmániás volt.

Csalódásai ellenére a nő nem adja fel. A szakértő mindenesetre azt tanácsolta neki, hogy ne menjen bele mérgező kapcsolatba, és bizonyára egy kicsit több önismeret is ráférne az asszonyra.

 


Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Túrarandik egész évben!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod? Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280