Sír a kollégánk miattad!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

A felszínesség hálójában

A felszínesség hálójában
2020
aug.
27

A rohanó világban a nemek kárára válik a látszólagos tökéletesség utáni hajsza.

A világ már a zsebünkben van az internet révén, miközben a valóság egyre felszínesebbé válik. A szerelem árucikk lett és nem csak a hivatásos szférában. Alkalmazások tömkelege áll rendelkezésünkre, hogy válogathassunk a lehetséges partnerek közül, de valóban elég az a pár másodperc, amit egy-egy ember megítélésére szánunk?

Az elvárások magasak mindkét nem részéről: a férfi legyen minimum 180 centiméter magas, keressen jól és hősként hódítson. 178 centiméter magasan nem lehet vonzó? A nőknek legyen csodás alakjuk, ragyogó mosolyuk és sose legyenek szomorúak. Mert ha pár plusz kilót felkaptak, már nem lehetnek dögösek?

Persze álszent dolog lenne azt mondani, hogy a külső nem számít, mert igenis számít. Számít, hogy valaki ápolt legyen, hogy találjunk benne valami vonzót. De a külcsín mit sem ér, ha nincs mögötte értékes tartalom. Szánunk rá időt, hogy a felszín mögé nézzünk?

Valóban megismerjük azt, akivel épp ismerkedünk vagy akivel együtt vagyunk? Vagy csak az érdekel, hogy mi a munkája, milyen autóval jár, és hogyan mutat a közös fotókon?

Érdekelhetne, hogy mit csinál szívesen? Hogy mik az álmai? Hogy mik a céljai? Hogy hogyan issza a kávéját, vagy épp miért nem issza? Hogy hogyan látja a világot? Hogy hogyan érzi magát valójában?

Ehhez valóban beszélgetni kell! Kérdezni, meghallgatni és felelni. Őszintén, tupír nélkül, nyitottsággal. Mert végső soron nem a pénz, a pozíció vagy a szépség lesz az, ami hozzánk bújik az éj leple alatt, vagy megfogja a kezünket egy nehéz napon. A minőségi kapcsolatok számítanak, amik a tartalmas, elmélyült beszélgetésekből épültek fel. Vagy ez már a múlté?

 


Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Túrarandik ősszel és télen!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod?Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280