Engedd, hogy más fizessen helyetted!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

10 mellbevágó igazság a szerelemről - rózsaszín szemüveg nélkül

10 mellbevágó igazság a szerelemről - rózsaszín szemüveg nélkül
2023
jan.
17

Telitalálat.


Minden kapcsolatnak vannak szakaszai, minden kapcsolat változik az idő múlásával. Minél több ideje vagytok együtt, annál több mindent tapasztaltok. Rájöttök például, hogy a szerelem nem csak lángolás. Ijedelemmel vagy zavarral tölthet el titeket, hogy a kapcsolatotokban megjelenik az unalom vagy az egyet nem értés.
Aggodalomra semmi ok, ez a 10 dolog ugyanúgy hozzá tartozik egy párkapcsolathoz, mint a kezdeti lelkesedés!

1. A bizalom rendkívül törékeny

A bizalom minden kapcsolat alapja, és néha úgy tűnik, hogy semmi sem képes megingatni. Pedig ez nem igaz: a legmélyebb bizalom is egy pillanat alatt összetörhet, és utána nagyon-nagyon nehéz helyreállítani.

 10 mellbevago igazsag a szerelemrol 11

2. Néha unalmas együtt

Csak egy rózsaszín álom, hogy a boldog párok mindig, mindent együtt csinálnak, és soha meg nem unják egymást. A való életben bizony előfordul, hogy egy jó könyv, vagy egy baráti találkozás izgalmasabb programnak hangzik, mint a közös filmezés otthon, immár ötödszörre a héten. Ez nem azt jelenti, hogy eltávolodtatok egymástól, csak azt, hogy időnként szükségetek van a külön eltöltött időre is.

 10 mellbevago igazsag a szerelemrol 12

3. Nem mindig lesztek azonos oldalon

Még akkor is, ha minden döntést közösen hoztok, előbb-utóbb lesz olyan kérdés, amiben nem azonos álláspontot képviseltek majd. Hiszen nem vagyunk egyformák! Ez nem azt jelenti, hogy haragudni kell a másikra, hanem azt, hogy kompromisszumot kell keresni, és el kell fogadni, hogy a társad véleménye bizonyos dolgokban eltérhet a tiedtől.

4. A házasság és a gyerekvállalás nem pusztán egy döntés, hanem hatalmas kihívás

Sokan azt hiszik – tévesen -, hogy a házasság megerősíti a viszonyt, vagy hogy a gyerekek összetarthatnak egy szétesőben lévő kapcsolatot. Az igazság az, hogy mind a házasság, mind a gyerekvállalás nagyon kemény meló, hatalmas próbája a kapcsolatnak, és ez így van rendjén. Ugyanúgy meg lehet tanulni azt, hogy miként legyél jó társ és jó szülő, mint ahogyan egyszer régen megtanultál bicajozni. Nem baj, ha eleinte nem sikerül, idővel belerázódsz az új szerepbe!

 10 mellbevago igazsag a szerelemrol 13

5. Nem fogtok mindig, folyamatosan lángolni egymásért

Tisztázzunk valamit: a nagy szenvedélyek a kapcsolat elejére jellemzőek. Később ez a lángolás mélyebb érzéssé szelídül. Sokaknál ez problémát okoz, mert úgy érzik, valami elmúlt, ugyanazt az erős lángolást, vonzódást keresik évek múltán is. Pedig ez egy természetes folyamat, és nem annak a jele, hogy nem jó a kapcsolatotok.

6. Néha magányosnak érzed majd magad

Úgy tűnhet, hogy a házasság vagy a párkapcsolat a magányosság ellentéte, de ez nem teljesen így van. A kapcsolatban is lehetnek magányos napok, órák, amikor úgy érzed, hogy magadra maradtál, és senki sem ért meg téged. Ez nem függ attól, hogy van-e melletted társ.

7. Időnként különös gondolataink támadnak

„Elváljak?” „Talán mással boldogabb lehetnék?” Ezek a gondolatok még a legboldogabb párok fejében is megfordulnak. Ilyesmik akkor jutnak eszünkbe, ha egyedül vagyunk, vagy netán éppen rossz passzba kerültünk. Mindnyájan fantáziálunk erről-arról, például hogy milyen lenne tanyára költözni, vagy elmenni utazó bloggernek a nagyvilágba.

8. Időnként elvesztitek majd egymást a közös úton

Néha úgy érzed, hogy ő az örök szerelmed, az egyetlen, az életre szóló társ. Aztán meg úgy érzed, hogy semmi közös nincs bennetek, és nem érted, hogy mit kerestek egymás mellett. Ez teljesen rendben van. Időnként mindnyájan elfáradunk, néha szem elől tévesztjük a másikat, hogy aztán újra visszatalálhassunk hozzá.

10 mellbevago igazsag a szerelemrol 14

9. Elő fog fordulni, hogy megbántjátok egymást

Senki nem tud olyan mélyen megbántani, mint az az ember, akit a legjobban szeretsz. Sokkal jobban szívedre veszed a szavait, mint bárki másét. A viták hevében éppen odatalál, ahol a legjobban fáj. A párkapcsolatban ez is benne van, a legfontosabb, hogy a problémákat meg kell oldani, mielőtt túl késő lesz.

10. A szerelem nem táplálja önmagát

A szerelem olyan, mint egy virág, muszáj vele törődni, foglalkozni, hogy folyamatosan viruljon. A szerelem nem csupán egy érzés, de rengeteg munka. A párkapcsolaton mindkét félnek dolgoznia kell, nem elég, ha az egyik fél őrzi csak a tüzet.

Címkék:
 


Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Túrarandik ősszel és télen!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod?Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280