Kíváncsi vagy, ki támogat Téged?

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

5 jel, hogy a pasi nem vesz komolyan

5 jel, hogy a pasi nem vesz komolyan
2017
máj.
25

Apróságok, olykor igyekszünk észre sem venni őket.

Azonban ha alaposabban elkezdünk velük foglalkozni, gyorsan belátjuk, hogy kapcsolatunk nem épp olyan, mint amilyet szeretnénk. További probléma, hogy sokszor csak utólag, amikor már továbbléptünk jövünk rá, hogy a jeleket idejében felismerve jobban jártunk volna.

Amire tehát érdemes figyelnünk és felkepnunk a fejünket:

1. Nem a barátnőjeként mutat be bennünket másoknak.

Kollégák, barátok, család és téged mindig csak úgy mutat be, hogy a nevedet mondja? Esetleg rosszabb: hozzáteszi, hogy 'egy ismerősöm' vagy 'egy barátom'? Vajon mire ez a nagy titkolózás?

2. Könnyen felhúzza magát bizonyos szokásaidon.

A kapcsolat elején még érdekesnek, kedvesnek találta a számára újszerű szokásaidat, most azonban lépten, nyomon kiakad és látványosan felhúzza magát rajtuk? Fontold meg a közös jövőt, később csak rosszabb lesz...

3. Időnként azzal jön, hogy 'bezzeg más nők' mennyivel jobbak, szebbek, ügyesebbek, így vagy úgy csinálják.

Ha egy pasi valóban odavan érted, akkor számára te vagy a legjobb és pont. Nem jönnek más, szuperszónikus képességekkel bíró csajok a képbe. Természetesen mindannyain találkozunk emberekkel, köztük akadnak olyanok is, akiket sokra tartunk, de ezt akkor sem dörgöljük életünk párja orra alá. Legfőképp nem őt mérjük hozzájuk.

4. Soha nem hív meg családi eseményekre vagy közös programra, beszélgetésre a barátaival.

Ha már hónapok óta együtt vagytok, de minden fontos eseményre egyedül megy, úgy tűnik, nem akar veled mutatkozni. Ez pedig jó? Sajnos nem...

5. Ad mások véleményére a TI kapcsolatokról.

Amikor az ember szeret valakit, tényleg szeret, nincs szüksége mások megerősítésére vagy tanácsára vele kapcsolatban. Pontosan tudja mit akar. Mások véleménye általában olyankor fontos vagy legalább egy kicsit érdekes, amikor az illetőben motoszkál némi bizonytalanság.

Bármelyiket is tapasztalod a fentiek közül, érdemes elgondolkodni a kapcsolatotokon, esetleg beiktatni egy beszélgetést arról, ki hogyan látja a jövőtöket.

 
Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Friss borda

Túrarandik ősszel és télen!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod?Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280