Tetszik? Akkor viszonozd!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

Ezért nem randiznak a férfiak kövér nőkkel

Ezért nem randiznak a férfiak kövér nőkkel
2024
ápr.
10

Sarkos vélemények.


Minden túlsúlyos nőnek van legalább egy története arról, hogy találkozott egy férfival, aki elmagyarázta neki, hogy miért nem randizik soha, de soha kövér nőkkel.

A kövérségnek manapság mondjuk úgy, hogy nincs divatja. Egészségügyileg persze érthető, hogy az emberek a tökéletes test bűvöletében élnek, de ne feledjük, senki sem tökéletes, és a ducibb emberek kiiktatása lelkileg igen súlyos következményekkel járhat az arra érzékenyeknél. Valahogy minden más testi tökéletlenséggel összehasonlítva elfogadottabb az, ha a dagikat lenézzük, nem veszünk tudomást róluk, másként kezeljük őket. Egy túlsúlyos embernek is ugyanúgy joga van a szerelemre, a szexre, ugyanúgy szerethető, ugyanúgy vágyik a gyengédségre, mint bárki más.

A yourtango.com amerikai internetes magazin feltette a kérdést valódi férfiaknak.
„Miért nem randizol kövér nőkkel?”

Íme, a meglehetősen sarkos, sokszor bántó és nyers vélemények:

„A kövér szubjektív fogalom. A vastag, vaskos nem kövér. Ahogyan a nők nem szeretnek alacsonyabb sráccal járni, úgy a férfiak sem kedvelik, ha egy lány többet nyom náluk.”

„Ducin nőttem fel, és nagyon keményen dolgoztam azért, hogy egészséges súlyom legyen. Pontosan tudom, hogy daginak lenni eléggé odavág az önbizalmadnak, és társasági életednek. Engem is érintene, ha a partnerem ki lenne téve mindenféle egészségügyi problémának a súlya miatt, főleg hosszútávon.”

„A zsírpárnák számomra nem vonzóak.”

„ Anyagcsere problémák... a túlsúly gyakran a mentális gondok figyelmen kívül hagyását is jelzi. A lélek és a test nem különálló, összefüggésben vannak egymással. Nem élhetsz vissza a testeddel, és közben várod, hogy fejben minden rendben legyen. A kövérség sokszor (de nem mindig) lustasággal, szűklátókörűséggel, az ember kiegyensúlyozottságának figyelmen kívül hagyásával jár együtt.”

„Szerintem a dagadt nők egyszerűen nem törődnek magukkal.”

„Kövérnek lenni számos komoly egészségügyi problémával járhat.”

„Én vékony vagyok. Ha egy túlsúlyos csajjal randiznék, furán festene.”

„A kövér lányok nem tudnak annyi dolgot csinálni, mint a vékonyak, és pedig meglehetősen aktívan élek. ”

„Nekem fontos az egészséges életmód. Szerintem a kövér nők nem ezt követik.”

„A husi aranyos tud lenni. De a kövér nekem csúnya.”

„Szakítottam olyan nőkkel, akik elengedték magukat. Az én dolgom a pénzkeresés, a csajé pedig az, hogy jól nézzen ki: miattam, és maga miatt is.”

„Ki nem állhatom a lusta embereket. H nem tud fél órát tornázni, az nekem azt jelzi, hogy tök lusta.”

Címkék:
 


Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Túrarandik egész évben!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod? Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280