Sír a kollégánk miattad!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

40 tipp a 40 feletti párkereséshez II.

40 tipp a 40 feletti párkereséshez II.
2016
nov.
29

Nem lehetetlen, csak többet kell tenni érte.


Húsz vagy harmincévesen még olyan könnyűnek tűnik. El sem tudjuk képzelni, hogy előbb-utóbb nem lelünk párra. 40 fölött már nem olyan rózsás a kilátás, főleg, ha egy házasság, hosszú kapcsolat után találjuk magunkat újra a társkeresők között.
Mit tegyél, hogy ne maradj egyedül?

21. Vizsgáld meg a „csomagodat”. Ha már 40 felett vagy és szingli vagy, akkor két eset lehetséges: vagy rengeteget randiztál már életedben, vagy ezer éve randiztál utoljára, mert egy hosszú kapcsolaton vagy túl (és azt se tudod, hogyan kezdhetnéd újra). Teljesen természetes, hogy van egy „csomagod”, amit magaddal cipelsz, de próbáld letenni, ne a sértettséged, kiábrándultságod vezessen.

22. A pozitivitás vonzó. Ha randizni indulsz, arra gondolj, hogy milyen örömöt, izgalmat találhatsz egy találkozóban, ne pedig arra, hogy „jajj már megint”, „úgyse sikerül”.... És tudod, az emberek a pozitív emberekhez vonzódnak, nem a letört, negatív, panaszkodókhoz...

23. Tarts szorosabb kapcsolatot az ismerőseiddel, barátaiddal. Az egyik legjobb lehetőség az új emberek megismerésére a meglévő barátaiddal való szorosabb kapcsolattartás! Előfordulhat, hogy ott találod meg a párod, ahol nem is gondolod: az ő barátaik, rokonaik, ismerőseik között! Nem biztos, hogy a szerelem nagyon messze van, lehet, hogy éppen a közeledben várakozik!

24. Szerezz új barátokat. Eljöhet az az idő, amikor úgy érzed: más életszakaszban vagy, mint a barátaid, akik már mind családosak. Nem tudsz úgy bekapcsolódni az életükbe, a játszótereken találkoztok, és közös borozgatás helyett a kölyköket hintáztatjátok, miközben nem tudod a gondjaidat megbeszélni velük. Ez természetes, ilyenkor nyissál, szerezz új, hasonszőrű barátokat, akikkel a jelenlegi életszakaszod problémáit, örömeit is meg tudod osztani!

25. Vizsgáld meg a sikertelen randikat. Ha mindig ugyanolyan típusú partnerrel randizol, de valamiért sosem működik, akkor érdemes átgondolni a dolgot. Miért nem megy ez? Miért ragaszkodsz ahhoz a típushoz, amelyik láthatólag nem hozzád illő?

26. Nézz tükörbe. Nem szó szerint értjük, hanem arra gondolunk, hogy vedd végig: biztosan vannak olyan dolgok a múltbéli kapcsolataidban, amiket rosszul tettél, amiket elszalasztottál, kimondtál vagy épp ki nem mondtál. Ahelyett, hogy kizárólag másokat okolnál az egyedüllétedért, gondold végig ezeket és tanuljál belőlük! Csak így fejlődhetsz.

27. Éld meg a szenvedélyeidet. Van valami, ami felé elkötelezett vagy, amiért szenvedélyesen rajongsz? A szenvedély nagyon szexi, érdemes végigvenned, hogy mi tudna téged is lázba hozni.

28. Ne azon keseregj, hogy kiben mi a hiba. És hogy miért nem figyel rád az, akiért rajongsz. Ha az önsajnálat kerít hatalmába, gyorsan gondolj valami felvidítóra. Ez egy gyakorlat, eleinte nehezen mehet, de később már pillanatok alatt tudod átváltani a gondolataidat.

29. Ne engedj a nyomásnak. Ne hagyd, hogy a környezeted, a társadalmi elvárás, a családod kényszerítsen bele a túl korai randizgatásba. Ne dönts elhamarkodottan, ne fantáziálj 5 perc után házasságról. Egyedül azzal foglalkozz, hogy örömet ad-e neked egy ismeretség, szeretnél –e újra találkozni a partnereddel.

30. Kockáztass. Ha sérelem ért (hiszen ez mindenkivel megtörténik!), akkor biztosan ideges vagy, és el sem tudod képzelni, hogyan foghatnál neki újra a randizásnak. Kockázat nélkül viszont nincs nyereség, tanulj meg újra nyitni!

31. Fogd fel az egészet egy kalandnak. Ne úgy állj hozzá, mint egy lehetetlen feladathoz, egy reménytelen küldetéshez. Fogd fel kalandnak a társkeresést! Légy érdeklődő, tud, hogy magadról is rengeteget megtudhatsz a másokkal való találkozások során! Tégy úgy, mintha randiszakértő lennél, és értékeld, kategorizáld a randikat. Ez a játék elveszi a dolog élét, és segít túlélni a kudarcokat.

32. Arra koncentrálj, amit el akarsz érni. Az fog növekedésnek indulni, amire fókuszálsz. Ha a félelmet táplálod, akkor az fog erősödni, ha a kétséget, akkor az. Ezek helyett inkább az örömre, a hálára, az apró pozitívumokra koncentrálj.

33. Ne várj, míg szerelmes leszel. Nem kell a szeretettel megvárnod, hogy szerelembe essél. Gondolj azokra az emberekre, akiket szeretsz. A baráti, családi szeretet is nagyon erős érzés. Fejezd ki feléjük minden nap!

34. Felejtsd el, hogy elmúltál 40. Inkább gondolj arra, hogy milyen sok mindent tudsz már magad mögött. Hogy milyen jól nézel ki, milyen értékes vagy. Ugye, hogy számos huszonévest lepipálsz?

35. Ne menj bele negatív beszélgetésekbe. Kerüld azokat a párbeszédeket, amelyek arról szólnak, hogy „ jajj de nehéz találni egy normális ember 40 felett.”

36. Készíts egy Álompartner listát! Írd le az összes tulajdonságot, amit egy tökéletes partnerben szeretnél látni. Nyugodtan menj bele a részletekbe! Ez persze csak egy gyakorlat, hogy tisztábban lásd, mit is szeretnél.

37. Készíts egy Rémálompartner listát! Most pedig készítsd le a lista ellenkezőjét, hogy mik azok a tulajdonságok, amiket nem bírsz elviselni, amiket semmiképpen sem szeretnél egy partnerben látni.

38. Légy türelmes. Hagyj időt magadnak arra, hogy keresgélj. Hagyj időt arra, hogy megtaláld a dolog élvezhetőségét. Ha nem elég gyors a folyamat, ne legyél ideges, kétségbeesett.

39. Képzelj el egy boldog szerelmet magadnak! Az agyunk képekben gondolkodik. Gondold végig, milyen lenne a vágyott életed: naplemente a dombtetőn valaki mellett, közös nyaralás, közös házikó, stb. Vedd elő újra és újra ezeket a képeket, erősítsd magadban, hogy mindez elérhető.

40. Ünnepeld meg a rossz randikat! Igen, a rosszul sikerült randikat. Gondolj arra, hogy minden balul sikerült találkozó közelebb visz a célhoz, hiszen most már még jobban fogod látni, hogy ki az, akit NEM keresel. Minden NEM az IGEN-t jelenti valami másra.

 


Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Friss borda

Túrarandik ősszel és télen!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod?Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280