Fizessen a hirdető helyetted!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

4 ok, amiért egy férfi sikertelen a nőknél

4 ok, amiért egy férfi sikertelen a nőknél
2016
okt.
18

„Valamikor, valahol, megihatnánk valamit...” és hasonlók.


A nők közismertek arról, hogy kiismerhetetlenek és egyesek szerint megközelíthetetlenek is. Másoknak viszont nincs ilyen problémájuk, utánuk valahogy „döglenek a csajok”. Ha te nem tartozol közéjük, akkor ideje megnézned, hogy mi lehet a leggyakoribb oka annak, hogy sikertelen vagy a nőknél!

1. Bizonytalanságot sugárzol

Önbizalomhiányból fakadóan pontosan úgy nézel ki, mint aki nem tudja, hogy mit akar. Valójában nem is tudod. Attól tartasz, hogy a szöveged nem fog jól elsülni, egyáltalán nem bízol magadban, amikor odalépsz egy lányhoz. Ennek pedig nagy hatása van nem csak az ismerkedésre, de az esetlegesen összejött kapcsolat kimenetelére is.
A gyakorlatban ez dadogásban, remegésben, ügyetlenkedésben nyilvánul meg. És borzalmas pózban, amiből sugárzik a félénkség. Még ha a mondandódat kontrollálod is, a testbeszéded elárulja, hogy ideges vagy és bizonytalan. Ennek ellensúlyozására sok férfi túl közel hajol, szinte bemászik a nő személyes terébe. Egy nő számára ez erőszakosnak, erőltetettnek, izzadságszagúnak tűnik. Azon morfondírozhat, hogy vajon ennyire sikertelen ez a hapsi, ha úgy nyomul, mint egy tank.
Ide tartozik még az a viselkedés is, amikor olyan, mintha a pasinak nem lenne egy önálló gondolata. A nő körül akar ugrálni, de idegesítően, órákig kérdezgeti, hogy mire vágyna, mit enne, mit csinálna szívesen. Van az a pont, amikor mindez túl sok tud lenni és a szimpátia helyett inkább ellenszenvet vált ki.

2. Azt hozod fel pozitívumnak, amilyen nem vagy

Nem iszom, nem dohányzom, nem voltam börtönben, nem élek már a szüleimmel-ha valaki azt hangsúlyozza, hogy milyen nem, az egyáltalán nem vonzó. Az ember nem azt szeretné hallani a másikról, hogy milyen nem, bármennyire is jó pontokat adna a dolgokért. Miért nem azt emeled ki, hogy milyen vagy?
A nők azt szeretik, ha a férfi valamilyen, erős, megbízható, hűséges, jóképű. Ha valaki azzal mutatkozik be, hogy milyen nem, azzal nem tudnak mit kezdeni. Gondolj bele, ki mondaná azt, hogy azért szerettem bele Bélába, mert nem iszik?? A negatívumok hiánya még önmagában nem pozitívum.

3. Nem vagy kezdeményező

Ez a magatartás abból fakad, hogy sok férfi fél a visszautasítástól, ezért nem kezdeményez. Sajnos azonban, ezzel nem sokra megy, mert a nők körében még ma is elvárás, hogy a férfi tegye meg az első lépést. Ha pedig mégis rászánja magát a kezdeményezésre, akkor olyan kérdéseket tesz fel, mint „ha esetleg valamikor úgy gondolod, valahol megihatnánk valamit...”. Ez a létező legrosszabb indítás, ugyan hogy tudna egy nő elköteleződni eziránt?? Az egyértelmű invitálás a nyerő, például „mit szólnál hozzá, ha pénteken este 7-re érted mennék, és elmennénk vacsorázni egy japán étterembe?” Érzed a különbséget a két kérdés között? A második erőt, magabiztosságot, határozottságot sugall.

4. Érzelmileg egyszerű vagy

Néhány férfiban megvan az a tulajdonság, hogy túl gyorsan túl mélyre akarnak menni az érzelmekben. A nők pedig előbb tudni szeretnék, hogy a férfi megérdemli-e a figyelmüket, az erőfeszítésüket. Hiszen ők úgy vélik, hogy a pasikkal nehezebb az érzelmi vizekre evezni, ezért a lányoknak is többet kell dolgozniuk, hogy a külső burok mögé lássanak.
Ne add megad könnyen! Ez nem azt jelenti, hogy hűvösnek és távolságtartónak kell lenned, de a harmadik napon még nem muszáj szerelmet vallanod. Ezzel ugyanis a nő számára hamar elvész az érdeklődés.

 
Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Friss borda

Túrarandik ősszel és télen!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod?Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280