Bemutatjuk aaa… szponzorodat!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

Ezért van, hogy ügyet sem vet rád az a pasi!

Ezért van, hogy ügyet sem vet rád az a pasi!
2024
jan.
31

Lehet egy pár oka annak, hogy átnéz rajtad, semmibe vesz, egyáltalán nem mutat érdeklődét irányodba.


Először persze tedd fel magadnak a kérdést: valóban ügyet sem vet rád? Más a helyzet, ha ez egy hosszú kapcsolatban következik be, meglehet, hogy csak egy elfoglalt időszak lépett az életébe. Ha viszont friss ismeretség, de valamiért nem tudod felhívni a figyelmét magadra, akkor ideje elgondolkoznod azon, hogy talán túl sok energiát fektetsz bele, viszonzatlanul.
Nézzük a 20 leggyakoribb okát annak, hogy egy férfi nem foglalkozik veled!

1. Lassan elveszíti irántad az érdeklődést. Először annyira lenyűgözőnek talált, de ahogy telt az idő, egyre unalmasabbnak érzi a veled való beszélgetéseket.

2. Félreértetted a jeleket. Soha nem úgy gondolt rád, mint nőre, vagy netán lehetséges társra, egyszerűen csak szeret veled beszélgetni, vagy alapvetően mindenkire mosolyog, semmi több.

3. Könnyen jön, könnyen megy. Számára egy kapcsolat nem nagy kaland. Jön, megy. Sokkal lazábban érti a szerelem fogalmát, és egyáltalán nem gondolja, hogy komolyabban kéne vennie téged.

4. A bénázó. Nem igazán kedvel, de annyira ügyetlen, hogy nem tudja, miként adja értésedre. Már szabadulna, csak túl béna a cselekvéshez.

5. Te csak a sokadik helyen vagy. Az ő élete sokkal izgalmasabb nálad. Valami fantasztikus kaland várja, éppen dolgozik a nagy projekten, ezek mellett pedig nincs igazán ideje rád. Most biztosan nem.

6. Össze van zavarodva. Összezavartad az érzéseit, nem is tudja, mit érez, mit akar, ezét inkább hátrébb lép egy lépést, és megpróbálja némi távolságból, tiszta fejjel átlátni a helyzetet.

7. Elvárások. Talán a te elvárásaid nagyok! Azt hiszed, hogy már alig törődik veled, ha csak háromszor hív fel napközben? Nem te ülsz fordítva a lovon?

8.Erkölcsi dilemma. Nos, te vagy a harmadik. A feleség/barátnő pedig már kezd gyanakodni. Mindent értesz, ugye?

9. Nem foglalkozik veled. Nem akar szándékosan figyelmen kívül hagyni, egyszerűen csak nem törődik veled, nem figyel az érzéseidre. Nem is érti, hogy ez neked rosszul esik.

10. Idő. Túlságosan ragaszkodó és csüngő vagy, ezért megpróbál némi távolságot és nélküled töltött időt kicsikarni.

11. Egyenlőtlen szerelem. Egyszerűen jobban szereted te őt, int ő téged.

12. Az elfoglalt pasi. Roppant elfoglalt, tele munkával, határidővel, megbízásokkal. Őrület, de mindig eléd tolakodik valami.

13. Szerelmi háromszög. Felbukkant egy másik nő az életében, és egyre kevesebb helyed van a szívében.

14. Nincs oda érted. Talán soha nem is volt, egyszerűen félreértetted kezdetektől fogva a jeleket.

15. A becsületes fickó. Rájött, hogy odáig vagy érte, de ő nem viszonozza az érzelmeidet. Ezért inkább megpróbál kerülni, hogy ne bántson meg, előbb-utóbb muszáj lesz színt vallania, ha nem csökken a rajongásod.

16. Fontosabb dolgok. Két úton indultatok el az együtt töltött idő alatt, és az ő új útján már nem tud magával vinni, nem illesz bele abba a közegbe, társaságba. Fontosabb dolgai lettek, mint veled törődni.

17. Túl könnyen kapható vagy. Tudod, a pasik néha szeretnek szenvedni, szeretik, ha a nőért meg kell harcolniuk. Amennyiben te túl könnyen adod magad, meglehet, hogy már nem is vagy érdekes számára.

18. Kíváncsi szemek. Úgy véli, hogy a szomszéd fűje zöldebb. Magyarul, mások nálad jobban felkeltik az érdeklődést. Szeret kikacsintgatni.

19. Ijesztő szerelem. Túlságosan beléd habarodott, és ez megijeszti. Arra gondol, hogy jobb lenne még most kimászni ebből az egészből, nincs szokva ilyen hőfokon izzó érzelmekhez.

20. Egyszerűen egy önző alak. Megkapott, elhajít. Virágról virágra száll. Egyáltalán nem érdekli, hogy összetört szívek maradnak utána.

 


Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Túrarandik ősszel és télen!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod?Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280