Engedd meg, hogy bemutassuk a szponzorod!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

12 facebook státusz, amitől falra mászunk!

12 facebook státusz, amitől falra mászunk!
2022
aug.
04

Többségükkel már mindnyájan találkoztunk a közösségi oldalon. Az állandóan depis volt osztálytársnő, az egész életét a facebookon élő szomszéd, a mindent lefényképező rokon. Nem kell mindent ország-világ orrára kötni!


Segíts másoknak is elkerülni a csapadát - oszd meg velük ezt a 12 irritáló bejegyzés-típust!

1. Hencegő párkapcsolati infók

Olyan cuki a Szerelemem! Elvitt vacsizni, és moziba is. Az én Mókuskám! Ennek igazán örülünk. Már csak azzal fokozhatnád az örömünket, ha mindezt magadban tartanád!

2. Amikor valaki dögunalmas tennivalókat érdekes eseményekként próbál feltüntetni

Istenem, micsoda melós napom van ma! Reggelit készítettem, bevásároltam, és most sütit sütök. Megérdemelném a nap dolgozója címet! Nézd, ezek iszonyatosan unalmas dolgok. Bármennyire is próbálod cifrázni, a kutyát sem érdeklik.

3. Méregtelenítő/tisztító/fogyókúra jelentések

Fogyókúra 4. nap. Ezt a finom kajcsit dobtam ma össze (fotóval). Most komolyan úgy gondolod, hogy valaki szeretné fotókban végigkövetni a 2 hetes kelkáposzta diétádat?

4. A depis szingli

Megint szingli vagyok. Pedig ő volt az Igazi. Hm, hányadik is ebben az évben? Az ötödik? Próbáld a magánéleted részleteit magadnak megtartani.

5. A kamu lánclevél (hoax) megosztó

Bill Gates szétosztja pénzét! Oszd meg te is, hogy felkerülj a listára! Ó ne! És légyszi, a lóherés-malacos szerencsehozót se tedd ma ki!

6. A túlságosan agresszív-passzív-agresszív státusz

MIÉRT BESZÉL KI VALAKI A HÁTAM MÖGÖTT? MONDD EL A SZEMEMBE! Nos, szerintem inkább te mondd el annak a szemébe, akinek címezted!

7. A fenyegető felhasználó

Mekkora sz.r már ez a facebook, törlöm magam! Ezt megteheted ilyen hűhó nélkül is.

8. A barátok közt tisztogató hadművelet

Túl sok a barátom a facebookon, tisztogatok! Ha látod ezt a posztot, akkor szerencséd van, nem töröltelek. Megtisztelve érzem magam...

9. Az unatkozó felhasználó

Annnnnyira uncsizom! Akkor miért nem fogsz egy könyvet? Hívsz fel egy barátot?

10. Hamis hírek terjesztése a facebookról

A facebook megváltoztatta a beállításokat, és most bárki láthatja a privát fotóidat! Kérlek tedd ki ezt, hogy minél többen lássák! Nem teszem. Tegye ki a facebook, ha ez majd tényleg igaz lesz.

11. A spoiler, aki lelövi a poént

Most láttam premier előtt Tom Cruise új filmjét, és elképesztő a vége (és itt elmeséli, hogy mi az). No comment.

12. A ködösítő

Jajj, ez hiányzott!!! Szerintem ez a legidegesítőbb mind közül: bedob egy homályos félmondatot, és alig várja, hogy a tömegek ráírjanak, hogy mi történt... 


Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Túrarandik ősszel és télen!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod?Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280