Hogyan vidíthatnál fel bennünket?

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

Ezért van elegem a netes társkeresőkből!

Ezért van elegem a netes társkeresőkből!
2015
júl.
16

Hiába tudom, hogy van, akinek sikerül. Én telítődtem, elég volt. Egy ideje a neten próbálok társat keresni, de mostanra elegem lett.


Elhatároztam, leiratkozom az összes társkereső oldalról. Hogy miért? Mindenekelőtt ezért a 6 dologért!

1. Sablon, sablon, sablon.

Elképesztő lehangoló a huszadik sablonos levél. A pasik többsége előre gyártott klisékkel dolgozik. Értem én, hogy nem írhatja 65 lánynak személyre szólóan a mondandóját, de amikor már sokadszorra olvasom ugyanazokat a mondatokat, az nem tud lázba hozni. Az olyan szövegektől, mint „igaz társam keresem egy életre" a falra mászok! Ami ennél is jobb „írjál!" Ha egy picike szeletet sem tud magából mutatni abban a néhány mondatos bemutatkozásban, akkor miben reménykedik?

2. Sokszor feleslegesen teszem bele az energiát.

Nem egyszer fordul már elő velem, hogy felkeltette egy fiú az érdeklődésemet, igyekeztem minél személyesebb, közvetlenebb levelet megfogalmazni neki, majd egy egysorost választ kaptam "már nem vagyok társkereső, csak elfelejtettem törölni magam". Ez most lerázó szöveg, vagy tényleg nem keres társat? Miért nem törli magát, ha már megtalálta a párját? Én értem, hogy az ember elfelejtheti, de amikor már többedszerre futottam bele ebbe, úgy éreztem magam, mint aki lukas zsákokat akar megtölteni krumplival.

3. Bántóan csapnivaló helyesírás.

Az elütések még nem is annyira zavarnak, mert én is gyorsan gépelek, így sokszor hibázok. De amikor nyilvánvalóan látszik, hogy csapnivaló az illető helyesírása! Én nem tudom, hol megy félre a dolog, de rengeteg olyan emberrel leveleztem, akit az általános iskola harmadik osztályába kellett volna visszaküldeni nyelvtanórára. Igen, engem zavar, szerintem ez egy fokmérő. Vállalom!

4. Zaklatás.

Az enyhébb eset, aki csak kér egy képet „amin jobban látszanak a domborulataim", vagy „amit csak tökös pasiknak merek elküldeni". De van olyan is, aki szexuális tartamú leveleket ír, vagy naponta több üzenetet küld, bökdös. Átlagos lány vagyok, nem cicbaba kinézettel, szóval el tudom képzelni, a csinosabb lányok minek vannak kitéve!

5. Temérdek idő.

Mostanra rájöttem, hogy temérdek időt töltök a gép előtt, beszippantott az internet, minden este csekkolom, hogy van-e új regisztrált, levél, üzenet. Ahelyett hogy olvasnék, vagy a barátaimmal beszélgetnék! Egy virtuális világban kezdek élni, pedig erre semmi szükségem.

6. Nem vagyok lelki szemetes.

Nem szeretném húszadszorra is meghallgatni, hogy kit miért hagyott ott a felesége/barátnője. Még nem is találkoztunk személyesen, de egyesek már a második levélben ecsetelgetik a sérelmeiket. Olyan durván beszélnek a volt szerelmükről, hogy égnek áll a hajam! Ne vagyok lelki szemetes, se terapeuta! 
Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Friss borda

Túrarandik ősszel és télen!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod?Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280