Engedd, hogy más fizessen helyetted!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

Elköteleződés-fóbiás a pasid? Igen, ha ezt a 9 jelet tapasztalod!

Elköteleződés-fóbiás a pasid? Igen, ha ezt a 9 jelet tapasztalod!
2022
aug.
23

Mindenki úgy tudja, hogy a férfiak nem szeretnek házasodni. Pedig nem a feltétlenül van így. Viszont a házasok között is találunk elköteleződés-fóbiásokat.


Sok nő él olyan férfival, aki nem tud hosszútávra döntéseket hozni, és képtelen teljesen elköteleződni a párja felé. Úgy véljük, ha valaki házasságra adja a fejét, akkor érzelmileg és fizikailag is beleteszi magát a kapcsolatba. Mégis sokan vannak, akik látszólag egy életre választanak társat, de valójában igyekeznek nem túlságosan ragaszkodni valakihez.
9 jele annak, hogy pasid elköteleződés-fóbiás!

1. Csak ritkán kezdeményezi a szexet

A szex a szerelem megnyilvánulása két ember között (jó esetben). A szerelmesek között az elköteleződést is erősíti, éppen ezért az elköteleződés-fóbiás ember tartózkodik a gyakori együttléttől is.

2. Nem megfelelően kommunikál

Hosszú idő telik el anélkül, hogy érzelmeit szavakkal vagy tettekkel kifejezné feléd. Sose mondja ki, hogy „szeretlek". Elrejti az érzelmeit, egészen addig, amíg ki nem robban. Szélsőségesnek tűnik a viselkedése, mert amikor felszínre törnek az érzelmei - legyen az düh, harag, sértettség – akkor nagyon intenzív a reakciója.

3. A jövő bizonytalan

Van ötéves terv a fejében? Benne vagy? Ő folyamatosan kétségek közt él, azért nem tud tervezni. A jövőről való beszélgetés számára egyfajta verbális elköteleződés.

4. Még mindig kétségbeesett a karrierje miatt

Nem mindenki tudja 18 éves korában, hogy mi szeretne lenni. Az ilyen pasik viszont még túl a 30-on, 40-en is örökké elégedetlenek, és nem tudnak kiteljesedni a munkájukban.

5. Hiányzik a minőségi idő

Ha a párod minden este visszavonul a magányába, és kevés időt töltötök együtt, akkor valami nem stimmel nála. Az is lehet, hogy eljártok vacsorázni, moziba, de valójában úgy viselkedik, mintha ott sem lenne.

6. Már a kapcsolat kezdetén elköteleződési félelmei vannak

Ha a házasság-téma kizárólag neked fontos, ő pedig menekülne, érdemes elgondolkodnod!

7. Nem szeret terveket készíteni

A legegyszerűbb kérdéseket is nehezen viseli, mint pl. hogy menjetek e színházba este. Nehezen mond igent egy konkrét programra, és nem szeret tervezgetni semmit sem a jövővel kapcsolatban.

8. Minden szeretetüket a gyerekeikre (vagy háziállataikra) zúdítják

A háziállatok és a gyerekek az ő szemében „ártatlanok", mivel nem fogják elhagyni, elárulni a szüleiket, éppen ezért irányukba képes elköteleződni és nagy szeretettel lenni.

9. Függőségeik vannak

Gyakoriak köztük a munkamániások, alkoholisták – mivel nehezen alakítanak ki mély kapcsolatokat, idejüket és energiájukat másfelé koncentrálják, sajnos sokszor nem jó irányba. 


Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Túrarandik ősszel és télen!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod?Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280