Fizessen a hirdető helyetted!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

Sportos lánykérés: kamubalesetként indult, gyűrű lett a vége

Sportos lánykérés: kamubalesetként indult, gyűrű lett a vége
2023
ápr.
20

Tökéletes szimulálás.


Chris Robinson megadta a módját a lánykérésnek: az egész rögbi csapatot bevonta abba a koreográfiába, amit köréje épített. A terve arra ment ki, hogy mennyasszonyát meglepetésként érje a nagy kérdés.
Amanda Tuckwellt akkor hívták a pályára, amikor Chris egy sérülést imitált. Mivel Amanda nemrég elsősegélynyújtó tanfolyamot végzett, az orvos érte szalasztott, hogy segédkezzen neki ellátni a lábán megsérült játékost. Szegény lány azt hitte, hogy súlyos a gond, de amikor odaérkezett a földön fekvő párjához, az átfordult és féltérdre ugrott, hogy megkérje a kedvese kezét.

A 43 éves Amanda azt mondta, hogy lábtöréstől tartott és nagyon-nagyon meglepődött, amikor kiderült, hogy leánykérésről van szó. Semmit sem sejtett a készülődésből. 30 éves vőlegényével már 5 éve alkotnak egy párt, a fiatalember kb. 2 hónapja tervezgetett, az volt az elképzelése, hogy egy hazai mérkőzésen teszi fel a nagy kérdést.

Chris, aki amatőr rögbi játékos és mellette általános iskolai tanár, mindenképp olyan akciót tervezett, amire Amanda biztosan nem számít. Mint utólag bevallotta, meglehetősen ideges volt azért, és azon is aggódott, hogy az ellenfél játékosai mit fognak szólni, de mivel a férfi csapata könnyedén nyert, nem volt szoros a mérkőzés, úgy érezte, hogy belefér ez a móka.

A boldog halifaxi pár, akik egyébként egy randiapplikáció segítségével találtak egymásra, most egy szerény fogadalomtételt terveznek, nagy bulival. Érdekesség, hogy a lánykérést a játékvezető GoPro kamerája rögzítette – a felvétel nagyot ment az interneten.

Címkék:
 


Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Túrarandik egész évben!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod? Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280