Bemutatjuk aaa… szponzorodat!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

A világ eddigi legmenőbb lánykérése

A világ eddigi legmenőbb lánykérése
2020
jan.
24

Annyira ötletes, hogy nem tudunk betelni vele!


Sthuthi David mit sem sejtve sétált be a moziba, hogy kedvesével megnézze a Csipkerózsikát. Mivel ez a kedvenc meséje - amit párja, Lee Loechler jól tudott - ideális alapnak ígérkezett a különleges pillanathoz. A digitális médiagyártással foglalkozó férfi ugyanis beleszerkesztette magukat a rajzfilmbe. A nőnek a sötét vetítőszobában a lánykérés pillanatáig fel sem tűnt, hogy csak a rokonaik és barátaik ülnek rajtuk kívül a teremben.

A nagyon egyedi, nagyon kreatív, nagyon emlékezetes lánykérés már bejárta az egész világhálót.

És mi lett a válasz? Természetesen igen!

Sok boldogságot kívánunk nekik!

 


Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Túrarandik egész évben!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod? Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280