Engedd meg, hogy bemutassuk a szponzorod!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

Randi egy kollégával? Légy óvatos!

Randi egy kollégával? Légy óvatos!
2024
jún.
17

Mivel lassan a fél életünket a munkahelyünkön töltjük, egyáltalán nem meglepő, ha lángra lobbanunk valamelyik kollegánk iránt.

Nem beszélve a mindenféle „csapatépítőkről"- mire feleszmélsz, már a könyvelőcsajjal/ vagy a fordító sráccal randizol. Máris úgy emlegetnek titeket, mint „Andi és Karesz", és ha nem vagy elég óvatos, balul is elsülhet az ígéretesen induló céges románc.

A munkatársak szerelmi kapcsolata nem új keletű dolog. Egyes tanulmányok szerint az emberek 40%-ának volt már viszonya kollégával, és az afférok 30%-a házassággal végződött. A szerelem ott a levegőben - legyen szó akár könyvelőirodáról, akár szupermarketről vagy reklámügynökségről.

Íme, 5 biztos tipp a munkahelyi szerelembe esőknek:

1. Légy távolságtartó. Még akkor is, ha minden alkalommal, amikor meglátod őt, legszívesebben a nyakába ugranál, ne tedd. Inkább küldjél kacér pillantásokat felé, kapd el a tekintetét- fog ez menni, hiszen egész nap körülötte járnak a gondolataid.

2. Hagyd a drámázást otthonra! Az a legjobb a munkahelyi románcban, hogy egész nap láthatjátok egymást. Juhujj! A legrosszabb pedig az, hogy egész nap egymást látjátok... Jajj. Tanuld meg kezelni a helyzetet, rém ciki, ha a munkatársak előtt tör ki a balhé. Nekik is kellemetlen, és nektek is. Ha nagyon felhúz a párod, menj ki a mosdóba, és ne gyere elő, amíg le nem nyugodtál.

3. Légy realista. Előfordul, hogy a dolog nem működnek, és szakításra kerül sor. El tudod képzelni, hogy együtt fogtok dolgozni akkor is, ha esetleg összevesztek? Szerinted képes leszel érzelmileg kívülállóként munkahelyi döntéseket hozni akkor is, ha utánad a sales-es Zsuzsival/vagy a kisfőnök Tamással fog kavarni? Tisztában kell lenned vele, hogy a munkahelyi románcoknál mindig ott van ez a lehetőség is...

4. Szivárogtass ki információkat (de csak kis mennyiségekben). Attól függően, hogy milyen régóta dolgozol a cégnél, az egyik kedvenc elfoglaltságotok bizonyára a céges pletykák, kapcsolatok, vonzalmak kibeszélése. Most fordul a kocka. A legjobb, ha kollégáidat nem látod el bizalmasabbnál bizalmasabb, vagy panaszkodós információkkal-nem sokat használ ugyanis a kapcsolatotoknak. A kíváncsiságuk kielégítésére elég bevallani, hogy egy párt alkottok, de nem szükséges naponta beszámolni a románc alakulásáról.

5. Hagyj magatoknak teret. Együtt dolgoztok, együtt vagytok otthon is... próbáljatok külön időt is találni. Elmehettek például külön társasággal ebédelni. Hagyjatok teret egymásnak, különben egymás agyára fogok menni. Ne töltsetek minden pillanatot együtt, ha megőrzitek a vágyakozást, az sokat ad a kapcsolathoz.

Még sosem voltál kollégába szerelmes? Akkor gyerünk a kávéautomatához- hátha lesz ott másvalaki is...

Címkék:
 


Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Túrarandik egész évben!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod? Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280