Engedd meg, hogy bemutassuk a szponzorod!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

Eláruljuk, hogy melyik csillagjegynek mi a szexepilje

Eláruljuk, hogy melyik csillagjegynek mi a szexepilje
2015
dec.
08

Mivel hódít a Bika, és miért olyan ellenállhatatlan az Ikrek?


Aki hisz benne, úgy tartja, hogy a horoszkóp árulkodik az ember személyiségéről és jelleméről is. Így aztán a horoszkóp elárulja azt is, hogy kinek mi a szexepilje.

Kos

Erős, magabiztos, önző személyiség, aki megszerzi, amit akar. Lehet e valami szexibb egy független, dinamikus nőnél/férfinél?

Bika

A Bika örömet-kereső társasági pillangó. Mindig a középpontban van, a figyelmet örökösen magára irányítja, az emberek pedig nem bírják ki, hogy ne birtokoljanak egy darabot belőle.

Ikrek

Egy kicsit szégyenlős és zárkózott, de éppen ez az, aminek sokan nem tudnak ellenállni. A vicc az, hogy valójában félénk és azon dolgozik, hogy minél jobban akarják őt az ellenkező nem képviselői.

Rák

Meleg, tápláló mivoltával nyeri meg az embereket. Ők pedig örömmel kerülnek a közelébe, jó érzés mellé bújni, általa szeretve lenni.

Oroszlán

A magabiztosság a kulcs az Oroszlánoknál. Domináns és sosem passzív. Mindig övé az első lépés, és hamar fellobbantja a tüzet is.

Szűz

Megvan a kreativitása és a dumája ahhoz, hogy bárkiről levarázsolja az alsóneműt. Komolyan, ő a legtehetségesebb abban, hogy miként kell valakit az ágyba dumálni.

Mérleg

Úgy tartják, hogy a Mérleg a legkívánatosabb jegy. Bűbájt, szépséget és kedvességet adagolva csábít.

Skorpió

Bátor és szenvedélyes, elsöprő erővel vesz le mindenkit a lábáról, senki nem menekül. Olyan energiát sugároz, hogy a körülötte lévőket is „megfertőzi" vele.

Nyilas

Noha ő a legszerencsésebb csillagjegy, nem pusztán a mázlijából él. A spontenaitása elbűvölő mások szemében, és nagyon vonzóvá teszi a tény, hogy mindig készen áll az új dolgokra.

Bak

Gyors észjárású, fantasztikus humorérzékű. Poénjaival a leggátlásosabbak is feloldja, egyszerűen nem lehet ellenállni neki.

Vízöntő

Nagyon figyelmes, és mindig tudja a megfelelő szót, a megfelelő időpontot, a megfelelő módot, hogy valakit beindítson.

Halak

Sötét és titokzatos, és ez a misztikum az, ami vonzza az embereket. A tartózkodás miatt magányosnak tűnhet, de rejtélyessége miatt rengetegen lebzselnek körülötte.

 
Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Friss borda

Túrarandik ősszel és télen!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod?Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280