Engedd meg, hogy bemutassuk a szponzorod!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

A nők 13 típusa a Játékostól a Törtetőig

A nők 13 típusa a Játékostól a Törtetőig
2015
márc.
27

Fülig szerelmes voltál egy Játékosba, de mégis az Alacsony önbecsülésűvel jártál évekig. Most meg egy Kalandvágyó került az utadba...

Következzen a csajok 13 típusa, egész biztosan felkiáltasz majd a jellemzéseket olvasva, de hiszen ez ...!

1. A divatmániás

Ő az a lány, aki imád vásárolni, él-hal a dizájner ruhákért, és soha nem lehet rajtakapni „épp most szálltam ki az ágyból"-fejjel. Mindig tökéletes a sminkje, a ruhája, és hasonlóan tökéletes pasira vágyik. Ennek érdekében előszeretettel és önként válik partnere személyi stylistja-vá. Meglehetősen önző, de a külseje ellenállhatatlanná teszi, és ezt tudja is magáról.

Így varázsol el: A szüleid imádják, a barátaid elolvadnak tőle. Kedves, jó vele megjelenni, büszkeséggel tölt el minden randin, amikor megpillantod, hogy ma is mennyire gyönyörű.

Így akaszt ki: Minden randitok a bevásárlóközpontban ér véget, ahol újabb és újabb ruhákat vásárol - nem azért mert szüksége van rá, csupán a kollekciója bővítéseként. A világ összes pénzét képes öltözködésre költeni (beleérve a tiedet is).

2. A Játékos

Gyönyörű, vonzó, bájos, és nagyszerű a humora – minden szempontból ő a tökéletes nő. Rengeteg barátja van, főként fiúk. Tudja, hogy mindenkit elbűvöl, ezért szeret játszani az emberekkel: elrabolja a szívüket, aztán ejti is őket. Mindezt olyan ügyesen teszi, hogy úgy érzed, te csináltál valamit rosszul. Sosem elégedett a partnerével, mindig jobbat akar.

Így varázsol el: A barátaid irigyelni fognak ezért a lányért! A szüleid már jobban átlátnak a szitán, de nem adsz a véleményükre. Te büszkén feszítesz mellette, minden pasi egy ilyen bombázó, független csajra vágyik. Mámorító az érzés, hogy téged választott, és el is hiteti veled, hogy te vagy a mindene.

Így akaszt ki: A barátaid a hátad mögött kibeszélik. Ha neki van szüksége rád, megtalál, de fordított esetben ne számíts rá! Hangulatváltozásai követhetetlenek. Amikor kezded úgy érezni, hogy kihasznál, azonnal lelép azzal a sráccal, akivel az elmúlt hónapokban titkos sms-csatákat vívott.

3. A stréber

Ő egy zseni. Szinte minden témában jártas, szabadidejében szépirodalmat olvas. Nem sokat ad a divatos öltözködésre, ami persze nem jelenti, hogy szakadt lenne. Általában kedves, de számára a tanulás az első, minden más csak ezután következhet. A többi lány gyakran féltékeny rá, hiába hangoztatja, hogy jelenleg nincs ideje szerelmi kapcsolatokra.

Így varázsol el: Ha tudod a módját, könnyű meghódítani. Ki nem állhatja az idétlen fickókat, viszont egy humoros pasi leveszi a lábáról! A szüleid imádni fogják, mert tisztelettudó, és világos jövőképe van. Téged is motivál az intellektusa, hiszen nem akarsz faragatlannak tűnni mellette.

Így akaszt ki: A barátaid nem fognak lelkesedni érte, mert unalmas társasági ember, nem szeret moziba járni, és nem egyszerű szóba elegyedni vele. Meglehetősen konzervatív felfogású, nehéz vele spontánnak lenni, nem szereti a sportokat sem, és egy közös meccsnézésre is lehetetlen rávenni.

4. Az Anyáskodó

Az Anyáskodó ideális anyja lesz a gyerekeidnek, hiszen imádja a kölyköket. Bölcs, előre gondolkodik, idejében megtervezi az életét. Jó hallgatóság, midig megtalálja a megoldást barátai problémájára is. Nem érdekli, mit mond a többség, döntéseit egyedül is képes meghozni, nem befolyásolható.

Így varázsol el: Ha hibázol, ő rögtön segítségedre siet, és visszaterelget a helyes útra. A szüleid imádni fogják. Rendet tart az életében: mindennek tudja a pontos helyét, nem feledkezik el a tartalékkulcsról, tartalék elemről, tartalék villanykörtéről sem. Nagyon megbízható csaj.

Így akaszt ki: Ha még nem keresel feleséget, az agyadra fog menni ez a nő, mert vele semmit nem lehet pusztán a móka kedvéért, cél nélkül tenni. Nehéz a kedvébe járni, a barátaid értetlenkednek, hogy mit eszel rajta. Alacsony önbecsülésre tehetsz szert mellette, mert mindenben leköröz, mivel sokkal értettebb személyiség, mint te.

5. A nőcis

Általában szoknyát vagy ruhát visel, és régimódian öltözködik. A pasztellszíneket kedveli, és nagyon érzékeny. Kedves, bájos, remekül főz, és a rajong a teázásért. Édes, csinos, nyugodt típus.

Így varázsol el: A szüleid rajonganak érte, a barátaid irigyelnek. Jó mellette lenni, mert mindig csinos, így büszke lehetsz rá. Meghallgat és támogat. Fantasztikusan főz, igazi otthonteremtő bűbáj. Megértő, és nem hajszol téged az ő álmai felé.

Így akaszt ki: Nem rajong a sportokért, maximum az úszásért és a jogáért. Fontos neki a kinézete, ezért kizárt, hogy kempingezni, mászni, síelni menjen, vagy bárhová, ahol nem tudja a tökéletes formáját hozni. Szeret beszélgetni, de a kalandos-felfedezős-izgalmas témák nem hozzák lázba. Ez a nagyon nőcis típus bizony fárasztó is tud lenni.

6. A Kalandvágyó

Imádja, amit a legtöbb férfi imád. Sportos, odavan a mászásért, kempingezésért, horgászásért. Nem törődik az öltözékével, és nem bánja, ha koszos lesz a keze. Valószínűleg több fiú, mint lánybarátja van, mert a lányok közül kevesen rajonganak ezekért a dolgokért. Lenyűgözi a világjárás, és a sci-fiket is kívülről fújja.

Így varázsol el: A barátaid szerint ő a világ legvagányabb csaja, Elkísér a sporteseményekre, és nem bánja, ha csilivili étterem helyett csak egy hamburger kaptok be egy gyorsbüfében. Nem tölt sok időt a tükör előtt, és nem fog megváratni azzal, hogy harmicadszorra öltözik már át, indulás helyett.

Így akaszt ki: Idővel, lehet, hogy szeretnél valami nőcisebb lánnyal randizni. Olyannal, aki szoknyában és magassarkúban érkezik a randira, gatya és szandál helyett. Szeretnéd, ha főzne néha valami vacsit, de őt ez egyáltalán nem érdekli. Számos fiúbarátjára féltékeny vagy, pedig a fiús dolgok érdeklik, honnan lennének lány barátai? Nem túl romantikus lány, minden kreativitásodra szükséged lesz, ha valamivel szeretnéd elkápráztatni.

7. A törtető

Ő a tipikus vezető, a kapcsolatok terén is. Imádja a mókuskereket, és a munkáját mindenek felett. Nagy tervei vannak, ezért sokaknak ellenszenves lehet, önzőnek és érzéketlennek tűnik. Keményen dolgozik, túl keményen, ezért alig vannak barátai. Magas elvárásai vannak azokkal szemben, akiket közel enged magához. Szomjazik a sikerre, és képtelen a hibákat elfogadni.

Így varázsol el: okos, független, vigyáz magára. Munkamániája téged is inspirál, hogy még többet és többet érjél el az életedben.

Így akaszt ki: Nem hagyja magát irányítani, nem bírja elviselni a korlátozást. Nagyon magas elvárásai vannak, amiket nem könnyű teljesíteni. Nem érdekli, hogy mások mit gondolnak egy jó kapcsolatról, neki nem te leszel a legfontosabb.

8. Az alacsony önbecsülésű

Általában nagyon tehetséges, és vonzó, de alulértékeli magát. Szégyenlős, és nem hiszi, hogy van ő annyira értékes, mint mások. Úgy véli, hogy amiről álmodik, azt nem érheti el. Nagyon érzékeny, könnyen megbántódik, folyamatosan erősíteni kell az önbizalmát.

Így varázsol el: Teljes szívével szerelmes beléd, megbíztató és őszinte. Vigyáz rád, támogat, és mindig meghallgat.

Így akaszt ki: Állandóan bizonygatnod kell, hogy szereted, minden nap százszor el kell mondanod. Hajlamos negatívan gondolkodni, folyton erősíteni kell a saját magába vetett hitét, egyedül nem képes megbirkózni a feladatokkal. Ez nagyon fárasztó tud lenni, főleg, amikor neked is megvan a magad problémája.

9. A szomszéd fűje zöldebb-típus

Ez a csaj rengeteget hasonlítgat. Szereti, ha minden tökéletes körülötte, pont olyan, amilyennek ő képzeli. Kissé önző, könnyen megbántja az embereket. Hamar féltékennyé válik, ha valakinek jobb pasija, jobb állása, vagy úgy általában, jobb élete van, mint neki. Nehéz vele, főleg, ha elégedetlen valamivel.

Így varázsol el: Nem ártalmas, és annak ellenére hűséges, hogy téged is állandóan a volt pasijaihoz hasonlítgat. Nem elhagyni akar, csak azt szeretné, ha jobb és jobb legyél. Ezzel még motivál is, a fejlődésre ösztönöz.

Így akaszt ki: Saját életét állandóan másokéhoz hasonlítgatja. Nem elégedett az életével, és a szeszélyeit rajtad tölti ki. Ha te nem pontosan olyan vagy, amilyet ő elképzel maga mellé, akkor „alakítgatni" kezd. Hiába igyekszel, ha csak egyet is hibázol, akkor azon a hibán fog lovagolni.

10. A Birtokló

A Birtokló mindent tudni akar: a napjaid beosztását percről-percre, hogy mit reggeliztél, hol ebédeltél... és természetesen borzasztó könnyen válik féltékennyé. A sírás az egyik fegyvere, kitűnően alakítja a segítségre szoruló szegény teremtést, akivel nem szabad csúnyán bánnod, és akin muszáj segítened. Rád akaszkodik, szinte megfojt. Nélkülözhetetlennek érzed magad mellette, de lassan ráébredsz, hogy a póráz túl rövid.

Így varázsol el: Minden nap elmondja, hogy mennyire szeret, és igyekszik a kedvedben járni, lesi minden kívánságodat. Meg akarja ismerni a barátaidat, persze kezdetben még nem tűnik fel, hogy nem érdeklődésből, hanem a birtoklás végett.

Így akaszt ki: kiborul, ha 3 órát a haverjaiddal töltesz a meccsen, ahelyett, hogy vele mennél moziba. 5 percenként sms-t küld, kétóránként felhív, hogy ellenőrizzen. Nem tűri, hogy lánybarátaid legyenek, és az önálló kezdeményezéseidet sem értékeli.

11. Az ártatlan

Bármit elhisz, és sosem feltételez hátsó szándékot. Bájos, imádnivalóan édes teremtés, akibe a férfiak könnyen belezúgnak. Mindenkivel kedves, bár lassan fogad be új ötleteket, könnyű vele cseverészni. Számtalan barátja van, akik szeretik, és igyekeznek megvédeni őt a szemét férfiaktól.

Így varázsol el: Igazi édibédi, imádni fogják a szüleid. Annyira ártatlan és tiszta, üdítő színfolt ebben a kegyetlen világban. Jó hallgatóság, kedves, figyelmes, mosolygós.

Így akaszt ki: Néha idegesítő tud lenni naivsága, fárasztóan lassan fogja fel a dolgokat! Háromszor kell neki mindent elmagyaráznod, mire kapizsgálni kezdi.

12. Az ígéretek királynője

Ő a legjobb mindenben. Gyönyörű, közvetlen, bájos, barátságos, és olyan kisugárzása van, hogy mindenkit megbabonáz. Rengeteg barátja van, és mindenben otthon van, legyen szó sportról, zenéről, vagy tudományokról. Mindenki kedveli, és minden eseményre meghívót kap. Név szerint ismeri őt a tágabb környezete is. Sorban állnak a férfiak, akik szeretnék meghódítani.

Így varázsol el: A barátaid irigyelnek, a szüleidet leveszi a lábukról. Az emberek szemében ő a tökéletes nő, és állandóan azt hajtogatják, hogy óriási mázlista vagy.

Így akaszt ki: Ha alacsony az önbecsülésed, folyamatosan azt fogod érezni, hogy nem vagy az ő szintjén. Úgy érzed, hogy nálad jobbat érdemelne, úgy érzed, mintha csak egy árnyék lennél mellette. Ráadásul bárkit az ujja köré csavar, ezért meg kell küzdened a féltékenység érzésével is.

13. A "gazda"

A "gazda" a lehetséges nőtípusok keveréke. Vonzó, kedves, vicces. Legalábbis a szerelem szemüvegén keresztül. A te szemedben gyönyörű, és hűséges, támogató partner. Az a típusú lány, akivel el tudod képzelni az életedet.

Így varázsol el: A barátaid odáig vannak, a szüleid repdesnek az örömtől. Képes bocsánatot kérni, és beismeri, ha hibázik.

Így akaszt ki: ...akárhogy is akasztana ki, az a végzeted, hogy beleszeretsz.

 


Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Túrarandik ősszel és télen!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod?Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280