Engedd meg, hogy bemutassuk a szponzorod!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

A legbelevalóbb ír csajokkal ünnepeljük Szent Patrik napját

A legbelevalóbb ír csajokkal ünnepeljük Szent Patrik napját
2015
márc.
16

Minden idők legjobb nőit mutatjuk be a Smaragd szigeten születettek közül.

Az írek legnagyobb nemzeti ünnepén az ír hölgyeket vesszük górcső alá! Bár a közvélekedés szerint a szigetország fehérnépe rosszul öltözött, agyonsminkelt, és nem túl nőies – mi mindent megbocsájtunk nekik, amíg ilyen jól néznek ki!

Írország legszexibb 5 csaja következik

1. Cecelia Ahern

Az egyik legnépszerűbb kortárs író még csak 33 éves (lásd fenti kép), de már világsikerű műveket tudhat maga mögött. A bájos szöszi írónő „Ui. Szeretlek" c. könyvéből készült filmjét nálunk is sikerrel játszották a mozik.

2. Saoirse Ronan

Saoirse Ronan

Szemtelenül fiatal, kiemelkedően tehetséges és légiesen szép. A mindössze 20 éves színésznő már begyűjtött egy Oscar jelölést, és egy halom férfirajongót.

3. Samantha Mumba

Samantha Mumba

Édesapja révén félig Zambiából származik, de az egzotikus szépségű énekesnő már Írországban látta meg a napvilágot. Elsősorban fülbemászó dalairól ismert, de a színészettel is próbálkozik – a pasik legnagyobb örömére.

4. Alison Doody

Alison Doody

Bár a 48 éves színésznő legnagyobb alakítása az "Indiana Jones és az utolsó kereszteslovag"-ban már több, mint 15 éves, a szőke szépség napjainkban szebb, mint valaha! Egykori modellként persze jól tudja, hogy mitől marad ellenállhatatlan egy nő.

5. Enya

Enya

A Grammy díjas énekesnő a '90-es években volt a csúcson, nemcsak jellegzetes hangzású dalaival, de fiús frizurájával, finom vonásaival és gyönyörű nagy szemeivel is sok rajongót szerzett. 

Címkék:
 


Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Túrarandik ősszel és télen!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod?Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280