Sír a cica miattad!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

12 dolog, amit csak azok tudnak, akik randiztak már erős nővel Kiemelt

12 dolog, amit csak azok tudnak, akik randiztak már erős nővel
2022
nov.
28

Megismerkedni és randizni egy erős nővel igencsak tanulságos. Összegyűjtöttünk néhány olyan dolgot, amire nagy valószínűséggel számíthatsz, ha beleszeretsz egy ilyen csodálatos nőbe.

1. Csak semmi játszma

Az egyenes beszédet szereti, nem a felesleges köröket. Úgyis átlát a szitán és nem a mellébeszélés érdekli, hanem a problémák megoldása.

2. Ne várd, hogy napi ötven sms-t vagy bármilyen más szöveges üzenetet küldjön

Lesznek persze azok is, de szerényebb mennyiségben. Az erős nők jó kommunikátorok és a közvetlenebb csatornákat, a szemtől szembeni vagy legfeljebb telefonos egyeztetéseket részesítik előnyben.

3. Ne akard féltékennyé tenni

Azzal, hogy más nőkről áradozol vagy a korábbi kalandjaitokat ecseteled, nála nem érsz el megfelelő hatást. Nem féltékeny lesz, hanem visszahúzódó. Ő sem úgy akarja eladni magát neked, hogy felsorolja, hányan rajonganak érte.

4. Leginkább értelmes dolgokról hajlandó beszélgetni

Az erős nők tájékozottak, sokoldalúak. Persze ők is tisztában vannak az élet apró-cseprő dolgaival, csak olyasmiről ejtenek hosszabban szót, amiről azt gondolják, hogy tényleg van értelme.

5. Ha döntésképtelen vagy, az nem jön be neki

Jó eséllyel például olyan a munkája, amelynek során folyamatosan döntéseket hoz vagy másokat irányít. Egészen biztosan kihúzod nála a gyufát, ha a legapróbb dolgokban is képtelen vagy egyedül dönteni. Ha el akarod vinni vacsorázni, állj elő kész tervekkel, ami a főbb részleteket illeti - ez be fog jönni neki.

6. Ki nem állhatja, ha tiszteletlenül bánnak vele

Az erős nő magabiztos. Tisztában van azzal, hogy mi az értéke annak, amit tesz, vagy amit elért. Ezért különösen rossz néven veszi, ha valaki lekicsinylően vagy rosszindulattal közelít felé.

7. Nem bírja, ha kihátrálsz

Ha azt mondod, megteszel valamit, függetlenül attól, hogy számára az érdekes-e vagy sem, számon fogja kérni rajtad.

8. Folyamatosan motiválttá tesz

Egy erős nővel randizni kicsit olyan, mintha rakéta lenne a hátadra szerelve. Az ő élete tele van célokkal, különféle tervekkel a jövőre nézve. Ha úgy döntötök, hogy megosztjátok egymással az életeteket, az ambiciózus természetből rád is ragad majd bőven. Cserébe azonban ennél többet is kapsz: egy életen át kitartó csapattársat, partnert, bizalmast.

9. Hűséges

Becsületes és hűséges, teljes mértékben elköteleződik irántad. Azonban cserébe ugyanezt várja el tőled is!

10. Számodra új területeket ismertet meg veled

A hozzád vezető út során már sok mindent kipróbált. Tapasztalatot gyűjtött, érdekes hobbijai lettek és egy listája egy sor olyan dologról, amit még meg szeretne valósítani. Ha a társa vagy, ezekben is osztoztok.

11. Minden egyes közös pillanat örömmel fog eltölteni

Egy erős nő mellett sosem unatkozol. Ő nagyjából folyamatosan úton van, mindig csinál valamit és ebből nem fogsz tudni kimaradni.

12. Csodás közös életetek lesz

Ha valaki tele van motivációval, ambiciózus és még intelligens is, jó eséllyel a lehető legjobb életet szeretné kialakítani a maga számára. Nincs annál jobb érzés, mint magad mellett tudni egy olyan nőt, aki osztozik veled a céljaid és álmaid megvalósításában.

eros no

Soha nem leszel boldogabb, mint amikor rátalálsz egy erős nőre. Kihozza belőled a maximumot, a legjobb énedet, miközben együtt, egy csapatként szinte bármire képesek lesztek.

Címkék:
 


Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Túrarandik ősszel és télen!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod?Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280