Sír a kollégánk miattad!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

9 dolog, amit tudnod kell, ha egy olyan lányt szeretsz, aki imád enni

9 dolog, amit tudnod kell, ha egy olyan lányt szeretsz, aki imád enni
2015
nov.
30

Nemcsak a férfiak között vannak nagyevők, de a nők között is. Sőt, a legfalánkabbak gyakran törékeny kislányos testben laknak, miközben az asztal alá eszik bármelyik barátjukat.


Jó tanácsok a mindent felfaló lányokkal randizóknak!

1. Csipegetők meneküljenek!

Ha egy olyan lányt szeretsz, aki igazán szeret enni, akkor szó sem lehet csipegetésről. Nem eszegetünk, nem tologatjuk az ételt, nem válogatunk. Ha ő főz rád, akkor rendesen fogsz enni. Ha valamit nem szerettél gyerekként, akkor majd ő elkészíti neked úgy, hogy imádni fogod. Ha újdonságot tálal, muszáj megkóstolnod. Ha ez nem tetszik neked, akkor kereshetsz egy másik konyhát ... akarom mondani nőt.

2. Nincs oda a flancos éttermekért

Ne aggódj, ha nem tudsz drága vendéglőket megfizetni, egy igazi kajarajongó ettől nem esik kétségbe. Inkább felgöngyölít pár kockás abroszos kisvendéglőt, ahol nincs ugyan homár, de olyan vargányás tésztájuk van, hogy mozdulni sem lehet utána. Nem számít, ha 2 órát kell autózni oda, számára nem kérdés, hogy megéri útnak indulni.

3. Utazásra kényszerít, pusztán ételek kedvéért

Majd visszasírod azt a napot, amikor csak 200 km-t kellett utazni egy tál ételért, ha elérkezik az idő, amikor már kontinenseket akar átrepülni néhány nemzeti eledelért. Készülj, mert idén Floridában fogtok nyaralni, ugyanis a kedvenc étel-magazinjában látott néhány fényképet egy helyes óceánparti halbüféről, ahol a világ legjobb halas szendvicseit lehet kapni. A strandolást persze felejtsd el, mert ha már USA, akkor ugye a texasi hamburgereket és a new-yorki palacsintákat sem lehet kihagyni.

4. Bármit rendelsz, biztos, hogy meg akarja kóstolni

Ha megpróbálod ugyanazt rendelni, amit ő, akkor megváltoztatja a rendelését, csak hogy minél több mindent kipróbálhassatok az étterem kínálatából. Jobb, ha megadod magad, úgyis belenyúlkál majd a kajádba, lelopja a fél húst, elcsipegeti a salátádat, de legalább nem sértődik meg, ha te is így teszel.

5. Olyan kajákat fog főzni, amelyek megváltoztatják az életedet

Egy ráérős vasárnap, egy helyi hentes, és egész biztosan neki fog állni egy régóta dédelgetett receptnek. Csak a megfelelő emberre várt, hogy legyen kinek főznie, és most itt vagy neki te. Lehet, hogy egy régi családi recept lesz, vagy egy különlegesség, de az biztos, hogy megemlegeted, amíg élsz.

6. Saját fűszernövényeket nevel az ablakban, az erkélyen, az egész házban

Ne is erőlködj azzal, hogy felhívod a figyelmét a boltban kapható fűszerekre. Az nem ugyanolyan! Ezekkel lesz igazán ütős az étel, imád mindent, ami friss és természetes, és pontosan tudja, hol lehet házi tojást vagy lekvárt beszerezni, és ragaszkodik a jól bevált árusaihoz.

7. Eldönteni, hogy mit együnk, időigényes

Nem arról van szó, hogy nem tudja, hogy mit akar enni, ellenkezőleg. Legalább 5 féle menüsor van a fejében, amire vágyna. Jó lenne valami thai étterembe menni, de egy ráérős pörkölt bográcsban sem megvetendő. Na és akkor még nem beszéltünk arról, hogy 234 km-re most nyílt egy knédli-specialista vendéglő.

8. Azon kapod magad, hogy boldogan leszel a kuktája

Senki nem tud olyan jól és gyorsan hagymát aprítani, mint egy erős férfi. Te, bizony te! Hamar eljön az idő, amikor kezedbe adja a kést és ellenállhatatlanul megkér, hogy segédkezz neki a főzésben. Te pedig azt veszed észre, hogy boldogan kuktáskodsz.

9. Érezni fogod, hogy odáig van érted

Ha szeretsz enni, akkor szeretsz etetni is. És ki mást etetnél, mint azt a személyt, akit szeretsz. Ha egy olyan nőért rajongsz, aki imád enni, meg fogod látni, hogy a szeretete kifejezésének mennyi ízletes, fűszeres, pikáns útja van. Ne lepődj meg, ha reggel saját sütésű buktával ébreszt, a munkahelyedre számtalan dobozba csomagolt finomsággal enged csak el, és este egy felejthetetlen tésztával vagy sülttel vár haza. Nyugi, hozzá lehet szokni!

Címkék:
 
Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Friss borda

Túrarandik ősszel és télen!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod?Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280