Engedd meg, hogy bemutassuk a szponzorod!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

12 dolog, amit minden férfinak tudnia kellene a nőkről!

12 dolog, amit minden férfinak tudnia kellene a nőkről!
2015
nov.
16

Méghogy a nőket nem lehet megismerni! Meg kiismerni! Na figyeljetek!


Kedves férfiak, van pár dolog amit ideje lenne elfogadnotok, úgy mint alaptételeket. És akkor nem lepődnétek meg újra meg újra, hogy mit miért teszünk.
Lássuk csak!

1. Néha ok nélkül sírunk

Ezek a női hormonok. Nem azt jelenti, hogy rosszat tettél, rosszat mondtál, vagy történt valami szomorú. Talán csak annyi, hogy elkéstünk az értekezletről, ráléptek az új cipőnkre, és ráadásul még éhező afrikai gyerekeket is mutatnak a TV-ben. Néha még ennyi se kell, csak hullik a könnyünk.

2. Szeretünk kikapcsolni

Egyszerűen csak kikapcsolni az agyunkat, érted. Egész nap az idióta ügyfeleknek mosolyogtunk, agyunkra ment a főnökünk, és a kolleganőnk is fapofa. Csak szeretnénk kipanaszkodni magunkat, nem kell semmi jó tanács, ölelj át és kész.

3. Utáljuk a pókokat. Meg az egereket.

Tudjuk, hogy béna, de az a helyzet. Egyszerűen csak vidd ki, kergesd el, dobd ki, nem kell meggyőzni, hogy cuki, meg nem is bánt. Kösz.

4. Imádjuk, ha felhívsz minket...

... hogy elmond, mennyire jól érezted magad a randin. Hagyjuk a játszmákat, a három napos várakozásokat, csak hogy kepesszünk utánad. Elég a béna taktikázásból!

5. Ha nem vagy odáig értünk, inkább mondd meg!

Túléljük, csak ne raboljuk egymás idejét! Inkább legyen vége két hónap után, minthogy két évet vegetáljunk egy kapcsolatban, aminek már az elején tudtad, hogy nem az igazi.

6. Nem kellenek a látványos, nagy dolgok

Oké, kedves tőled, ha teleszórod rózsaszirmokkal a hálószobát, vagy meglepsz minket azzal a drága nyaklánccal, amit megcsodáltunk a kirakatban. De az az igazság, hogy nincs szükségünk rájuk. Sokkal inkább örülünk az apróságoknak, egy meghitt vacsorának péntek este, vagy egy meglepetés kávénak az ebédszünetben.

7. Imádjuk a gyerekeket, de ez nem azt jelenti, hogy siettetni akarjuk a dolgokat

Úgy vagyunk kódolva, hogy a legtöbben imádjuk a gyerekeket. Egy baba láttán előtörnek belőlünk az anyai ösztönök. Ha meglátunk egy gyermeket, örömmel vetjük bele magunkat a babázásba, de ez egyáltalán nem azt jelenti, hogy mi magunk is egyből szeretnénk a babakocsit tologatni a saját csemeténkkel. Ha majd úgy érezzük, akkor igyekszünk megbeszélni veled a kérdést.

8. Nem hasonlítgatunk előző pasikhoz

Ezért aztán te se erőltesd ezt a témát. Veled vagyunk, nem vele, ez éppen elég, nem?

9. Szeretjük túlelemezni a dolgokat

Be kell vallanunk, egy randi után saját magunkkal megbeszéljük, hogy mennyire jól sikerült, majd ennek az ellenkezőjét is .... tíz percen belül.

10. Ha lehetséges, örülünk neki, ha nem kell rejtvényt fejtenünk ahhoz, hogy megtudjuk, mi a szándékod

Például nyugodtan mondd az „örültem a tegnapi találkozásnak" után, hogy „mi lenne, ha megismételnénk szerdán"?

11. Nagyon nagyra értékeljük a lovagiasságot

Ha kinyitod az ajtót, felsegíted a kabátot, az őrült vonzó!

12. Mindezek mellett nőiesnek, szépnek akarjuk érezni magunkat

Végül is nők vagyunk! Szeretjük biztonságba érezni magunkat melletted, és megélni a nőies oldalunkat is. Jól esik, ha értékeled, és dicséred, amikor vonzónak látsz minket.Címkék:
 
Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Friss borda

Túrarandik ősszel és télen!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod?Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280