Hogyan vidíthatnál fel bennünket?

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

Ez az a 8 dolog, amit a férfiak keresnek a nőkben!

Ez az a 8 dolog, amit a férfiak keresnek a nőkben!
2015
okt.
19

Legyen házias, és legyen szexi. Legyen őszinte, és közben spontán is.


Ha egy nő szeretne tökéletes lenni a férfiak számára, akkor nagyjából mindenfélének kell lennie, miközben azok ellenkezőjének is kell lennie. Nem egyszerű!

Lássuk, mi az a 8 legfontosabb tulajdonság, amit a férfiak keresnek egy nőben!

1. Szexualitás

Sok nő elkényelmesedik egy kapcsolatban, és a férfi máshol keresi a szexuális izgalmakat. Nem arról van szó, hogy extrém dolgokat muszáj bevállalni, de nem árt tudni, hogy az a pasi, akinek a szexuális igényeit kielégítik, kevésbé valószínűen fog máshol nézelődni. A szexuális nyitottság, felfedezőkedv pluszpont a férfiak szemében. Bátran juttasd a tudtára, hogy mire vágysz, és figyelj az ő elképzeléseire is!

2. Érzékenység és melegség

Tipikusan nőinek mondott tulajdonság, amit imádnak a pasik, még ha nehezen is tudják körülírni. Ha nem csak az ágyban vagy kedves, de ugyanúgy szeretettel veszed körbe a párodat, bárhol is vagytok, ha melletted úgy érzi, hogy nem kell szerepelnie, ha hagyod, hogy ő legyen a férfi-nyert ügyed van.

3. Őszinteség

Lehet, hogy meglepő, de a pasik értékelik az őszinte nőket, akik nem taktikáznak. Ha elmondod az érzéseidet, a vágyaidat, a félelmeidet, arra már lehet egy hosszú távú kapcsolatot alapozni. Lehetetlen egy olyan nővel tervezni, akiben nem tud egy férfi sem megbízni.

4. Lezserség

A pasik egyszerűen nem bírják, ha egy lány sosem képes elengedni magát, mindig mindent agyontervez, és nem bírja élvezni a spontán dolgokat. Számukra megerősítés, ha a párjuk tud örülni a meghitt, együtt töltött óráknak, ha különösebb tervezés és szervezés nélkül is boldog és elégedett, mert akkor úgy érzik, hogy ők önmagukban is elegendőek a szeretett nőnek.

5. Jó kapcsolat a férfi családjával és barátaival

Ó, egy kritikus pont! A férfiaknak nagyon fontos, hogy a családjukkal és barátaikkal jó viszonyt ápolj. Ez persze nem mindig könnyű, de jobb elfogadni egy rémes anyóst vagy egy fura barátot szó nélkül, mint állandó harcban állni velük – az ugyanis biztos út a szakítás felé.

6. Sok intimitás – ölelgetések és csókok

A fiúk imádják, ha gyakran csókolják, ölelik meg őket, szükségük van a folyamatos elismerésre. Ne hagyj ki egyetlen napot sem, hogy bizonyítsd, mennyire odáig vagy érte! (Ja és ne zavard ilyesmivel, amikor egy izgalmas meccset néz!)

7. Meglepetést-szerző képesség

Egy nő, aki sosem unalmas, mindig tud valami meglepetést okozni– minden férfi álma! Hazafelé vegyél két mozijegyet, vagy rendelj szusit estére, ha odáig van érte. Kápráztasd el egy merész frizurával, vagy nyűgözd le azzal, hogy beiratkozol egy norvég nyelvtanfolyamra. Egy izgalmas nőre sosem fog ráunni.

8. Jó csapattárs

Együtt a világ ellen, közösen jóban-rosszban: a férfiak nagyra értékelik, ha minden körülmények között számíthatnak a nőre. Szükségük van egy társra, aki mellettük van, segíti őket, akire támaszkodhatnak- még akkor is, ha ezt nehezen vallják be maguknak. 
Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Friss borda

Túrarandik ősszel és télen!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod?Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280