Bemutatjuk aaa… szponzorodat!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

Ezt az 5 nő-típust kerüld el messzire!

Ezt az 5 nő-típust kerüld el messzire!
2015
okt.
05

Vannak nők, akikkel jobb nem kezdeni. Ne akard a saját károdon megtanulni!


Ha komolyan keresed az igazit, és nem csak egy kalandra vágysz, akkor jobban nézd meg, kivel randizol. Még ha nem is szereted a skatulyákat, akkor is előnyösebb belátnod: van néhány nő-típus, akikkel nem lehet hosszú távra tervezni.
Íme, 5 nő-típus, akiktől óvva intünk!

1. A flörtölő

A pasik bolondulnak a flörtölő csajokért. Flörtölni jó, és az a lány, aki gyakran flörtöl, biztosan nem szégyenlős. Izgalmas, kihívó személyiség, aki újabb és újabb hódításokra tör. Addig nincs is baj, amíg csak néha-néha, egy-egy társasági eseményen ragyog, de van, akinek lételeme a flört, és teljesen komolyan, hivatásszerűen „űzi". Nem kímél senkit: kikezd a legjobb barátoddal, a főnököddel, még az apáddal is. Őszintén: elbírod őt képzelni, mint életed párját? Állandó rettegésben szeretnél élni, hogy ma éppen kire veti ki a hálóját? Az ilyen lány valószínűleg önbizalomhiánnyal küzd, folyamatos megerősítésre, visszajelzésre van szüksége, ezért mindig keresni fogja a férfiak figyelmét.

2. A házasság-mániás

Tökéletes első randi, a lány szép és okos, a szikra fellobban, a beszélgetés órák óta tart. Aztán egyszer csak snitt, és a csaj már az esküvőtök részleteiről mesél és arról, hogy hány gyereket szeretne, és mi legyen a nevük. Hogy mi van? Ez aztán a frusztráló egy pasi számára. A férfiak nem bírják a nyomást, és az nem normális, hogy már az első perctől kezdve az esküvőt erőlteti a nő. Gyanús, hogy úgy érzi, végre talált egy balekot, akivel valóra válthatja a (saját) álmait. Riadó!

3. A függelék

Ő az a lány, aki sehova se megy, és semmit se tesz a pasija nélkül. Az életet úgy képzeli, hogy együtt, kettesben, mindig, mindenhol. Ha pedig a kedves dolgozik, akkor naponta százszor felhívja, üzen neki, ráír, elé megy. Ez a fajta tapadás roppant fárasztó, megfojtja az embert, és tönkreteszi a kapcsolatot. A függelék típusú lánynak nincs saját élete, nincsenek barátai, nincs hobbija, és olyan, mintha kizárólag mással együtt tudna létezni.

4. A parti arc

A parti arc vonzó tud lenni, egy vad csaj, aki benne van minden buliban, és az asztal alá képes inni a férfiakat is. Hát nem vagány? De, egy darabig. Azonban nem árt felkészülni, hogy ennek a lánynak az egész élete egy nagy buli, mindenféle kötelezettség nélkül. Ő nem tud a szürke hétköznapokban létezni. Folyton csak táncolna, ugrándozna, számára unalmas minden, ami nem buli, és egyáltalán nem élvezi a kettesben töltött időt sem. Sajnos ezért gyakran nyúl alkoholhoz, vagy egyéb tudatmódosító szerekhez is.

5. A szózsák

Duma, duma, duma. A nő, aki soha nem fogja be a száját. Talán még levegőt se vesz. Rettenetesen fárasztó egész nap a csacsogását hallgatni, a semmiről is képes órákat beszélni. Az emberek többsége úgy véli, a beszélgetéshez két ember kell, kivéve őt. A férfi feleslegesnek érzi magát mellette: hiszen rá nem figyel, ő nem beszélhet, és senkit sem érdekel, hogy mit mondana. A lányok általában eleve többet beszélnek, mint a fiúk, de a szózsák egyáltalán nem tud csendben maradni. 
Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Friss borda

Túrarandik ősszel és télen!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod?Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280