Engedd meg, hogy bemutassuk a szponzorod!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

Szeretik-e a férfiak a duci nőket? Egy duci nő utánajárt!

Szeretik-e a férfiak a duci nőket? Egy duci nő utánajárt!
2015
szept.
24

Yvette Caster a Metro magazin újságírója egy sovány és egy kövér profilt hozott létre egy társkereső oldalon, hogy kiderítse, buknak e a szingli pasik a duci nőkre.


Mennyit számít a méret? Tényleg csak a vékony lányok kellenek a fiúknak? A nagy kérdés!
Yvette Caster újságíró súlya élete során már többször változott: volt kövér gyerek, nyurga kamasz, sovány egyetemista, töltött galamb alkatú dolgozó nő. Soha nem hitte, hogy a boldogság pusztán testsúly kérdése, éppen ezért elhatározta, hogy élesben teszteli: valóban annyit számít, hogy mit mutat a mérleg?

Mivel éppen szingli korszakát éli, kapóra jött, hogy egy ingyenes társkereső oldalon nézhet körbe duciként és soványként is. Két profilt hozott létre, ezek teljesen megegyeztek egymással, egyetlen apró kivétel volt: a duci profilon 40-s ruhaméretet adott meg, a sovány adatlapon viszont 36-osat. Ennek megfelelően pár képet is feltöltött, kövéret és vékonyat, a két profilhoz. Volt közöttük profilkép, de egész alakos is. Yvette egyébként örömmel használta a "kövér" kifejezést is, számára a plus size egy negatív szó, amivel nem tud megbarátkozni.

A lány elmondta, hogy azokban az időkben, amikor a vékony képei készültek, igazán kövérnek érezte magát. Igyekezett úgy öltözni, hogy elrejtse a hájait, legalábbis amiket ő odaképzelt. Valahányszor a tükörbe nézett, az volt az érzése, hogy jobban is kinézhetne. Furcsa módon ezekben az években nem érezte igazán jól magát a bőrében.

És hogy mik lettek az eredmények? 5 nap alatt a kövér profil 18 üzenetet kapott, 74-en lájkolták, és 81-en látogatták meg az adatlapját. A sovány profil pedig 36 üzenetet, 211 lájkot és 210 látogatást gyűjtött be. Nem volt hatalmas különbség az üzenetek tartalmában: néhányan csak egy „hello"-t írtak, mások egész esszéket, volt, aki szűkszavú volt, és volt, aki régimódian bókolt. Azt sem lehetett mondani, hogy a pasik közt nagy különbségek voltak, széles skálán mozogtak külsőben, korban, iskolázottságban.

Ezek alapján nagyjából azt a következtetést vonhatnánk le, hogy a szingli pasik kétszer jobban bírják a vékony csajokat, mint a ducikat. De nézzük más szemmel az eredményeket! Észrevettétek, hogy egy 40-es méretű csaj, egy kevésbé előnyös, kicsit tokás fényképpel 18 üzenetet kapott, mindössze 5 nap alatt? Nem nullát, nem kettőt, hanem tizennyolcat!

Yvette azt mondja, neki az az igazán fontos, hogy most sokkal jobban érzi magát a bőrében, mint amikor cingár volt. Úgy érzi, hogy a 40-es méretű a valós énje. Vékonyként görcsös volt, frusztrált és önbizalomhiányos. Állítja, hogy most sokkal nagyobb élmény vele randizni, mint akkor volt. Azt mondja, végtelenül sajnálná, ha visszafogyna, és kisebb cicikkel kellene élnie...

Szerinte nem az a lényeg, hogy a vékony lányra többen buktak, mint a ducira, hanem azt, hogy rengeteg pasit érdekelt a súlyosabb „változat" is. Szó sincs tehát arról, hogy némi túlsúllyal bárki kiszorulna a társkereső piacról. Ha jól érezzük magunkat a bőrünkben, akárhány kilóval is van esélyünk megtalálni életünk párját! 
Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Friss borda

Túrarandik ősszel és télen!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod?Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280