Hogyan vidíthatnál fel bennünket?

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

6 ok, amiért rajongunk Lady Diana-ért!

6 ok, amiért rajongunk Lady Diana-ért!
2015
aug.
31

Nem lehet elfelejteni, és nem is felejti a világ. Ő volt a Szívek Királynője, Anglia Rózsája, a Nép Hercegnője.


Könnyen elképzelhető, hogy soha senki nem lesz annyira népszerű a brit királyi családban, mint Diana, aki mindössze 37 évet élt.
Jöjjön a szerkesztőség személyes rajongási listája!

1. Felvállalta esendő mivoltát

Ha egy mondatban kéne megfogalmazni, hogy miért rajongtak érte milliók, akkor azt mondanánk, hogy nagyon emberi volt. Esendő, aki tudott hibázni, naiv kislány, aki elhitte a tündérmesét, erős asszony, aki talpra állt, amikor romokban hevert az élete. Nem volt rideg és távolságtartó, akinek az arcáról nem lehetett leolvasni az érzelmeit. Nagyon is le lehetett, számos ikonikus fotón látszik, hogy un valamit, vagy éppen ellenkezőleg, meghatódik valamitől.

2. Rajongott a gyermekeiért

A gyerekeit próbálta a lehető legnormálisabban nevelni, ami nem volt egyszerű, hiszen a kis trónörökösökről volt szó. Ragaszkodott hozzá, hogy a hagyományt felrúgva a pár hónapos Vilmost magukkal vigyék többhetes ausztrál körútjukra. Gyorsbüfébe ment a srácokkal, és a hátukon cipelte őket a lovaspóló meccseken. Kalandparkba vitte őket, és úgy szórakozott velük, mint bármelyik családanya.

3. Észbontó ötletei voltak

Imádtuk, amikor John Travoltával táncolt a Fehér Házban! Vagy egy évvel korábban, 1985-ben amikor a Coven Garden királyi páholyában ülve várták az előadást, Diana kiszökött és néhány perc múlva Károly legnagyobb döbbenetére már a színpadon táncolt Billiy Joel Uptown Girl című számára.

4. Mindig segített a betegeken, elesetteken

Állítólag nagyon félt, amikor a taposó aknák ellen harcolt, mégis kiment a helyszínre, hogy felhívja a figyelmet a felszedésük fontosságára. Az életét kockáztatta, de akciója sikerrel zárult. Beteg, árva gyerekeket támogatott, és a bárhova elment, hogy minél többen tudjanak a harmadik világ szörnyűséges gondjairól. A világ legtermészetesebb módján vette ölbe a csontsovány afrikai kisfiút, fogott kezet egy AIDS-es beteggel, vagy ölelt át egy daganatos gyermeket.

5. Ellenállhatatlan mosolya volt

Szinte mindig mosolygott: amikor kórházakban járt, amikor szétszedte a tömeg, amikor alig 20 évesen karjában tartotta első gyermekét. Bájosan kislányos mosolya volt, cseppet sem művi, amitől az embereknek mindig az volt az érzése, hogy hercegnő létére is ugyanúgy a „nép gyermeke".

6. Úgy tudott bármit viselni, hogy milliók utánozták

Rövid hajat hordott, mégis ízig-vérig nő volt. Virágot tett bele, felemás kesztyűt húzott, vagány halásznadrágokban járt. Gyönyörű hosszú lábait elegáns ruhákban is meg tudta mutatni, mégsem volt kihívó vagy közönséges. Fantasztikus stílusérzékét mutatja, hogy Katalin hercegné is gyakran „nyúl" egy-egy jól bevált Diana ruhához, ha biztosra akar menni.Címkék:
 


Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Friss borda

Túrarandik ősszel és télen!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod?Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280