Tetszik? Akkor viszonozd!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

Végre egy csaj, aki divatba hozza a gömbölyded formákat!

Végre egy csaj, aki divatba hozza a gömbölyded formákat!
2015
aug.
04

Hamarosan hazánkban is látható lesz Amy Schumer új filmje. Ki ez a szőke csaj, aki után bomlanak a férfiak, és akiért odáig vannak a nők is?


Amy komikaként jól ismert az Egyesült Államokban, saját vígjátéksorozata évek óta fut. A stand-up világából érkező szőkeség most bemutatott filmje (Kész katasztrófa, Trainwreck) ígéretesen indul, és minden jel arra mutat, hogy a bájos színésznőnek sikerül az, ami utoljára Bridget Jonesnak: kultikus szingli válik belőle. Persze csak az általa megformált karakterből, aki egyáltalán nem jókislány: káromkodik, vedel és egyéjszakás kapcsolatokra hajt. Bridget Jones gátlásos bénázásai is távol állnak tőle: minden éjjel megeszik egy pasit, és egyáltalán nem vágyik komoly kapcsolatra. Teste távol áll a tökéletes modell-formától, mégis könnyedén szedi fel áldozatait, és úgy bújik miniszoknyába, hogy bármelyik tükör előtt elégedetlenkedő nő megirigyelhetné. Amyt a tengerentúlon máris óriási népszerűség övezi, úgy tűnik, ezzel a filmmel nemzetközi szinten is befut. A férfiak imádják kerek formáit, számos címlapon szerepel, több-kevesebb ruhában. A nők pedig odavannak érte, hiszen bebizonyítja, hogy nemcsak bomba testtel lehet pasizni. Elképesztő humor, csípős nyelve, a társadalmi normák felrúgása: ilyen lesz az új szingli-ideál?
Egy biztos: Amy Schumerről még sokat fogunk hallani, érdemes megjegyezni a nevét, és készülni a film augusztus végi bemutatójára! 
Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Friss borda

Túrarandik ősszel és télen!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod?Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280