Tetszik? Akkor viszonozd!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

3 ok, amiért a tetovált srácokból lesz a legjobb társ

3 ok, amiért a tetovált srácokból lesz a legjobb társ
2015
ápr.
05

Azok a fránya előítéletek! Nehéz tőlük szabadulni, ha az ember egy tetovált sráccal találkozik. Pedig érdemes!

A tetováláshoz még mindig számtalan negatív dolgot kapcsolunk. Téged is a rosszfiúkkal riogatott az anyukád? Lányok, ideje újragondolni a dolgot, és az előítéletek helyett a szerelemre szavazni! Ma már megszokott egy ízléses tetoválás a fiúkon, ne legyen ez kizáró ok, ha randira kerül a sor.

Meggyőzőbb érvekre van szükséged? Akkor figyelj, mert a tudósok szerint ezért a 3 dologért kár lenne kihagynod a tetkós fickót, remek partner válhat belőle!

1. Rengeteg hancúr!

Kapaszkodj meg, mert rögtön az első érv ledönt a lábadról: felmérések szerint a tetovált és testékszeres emberek sokkal több időt töltenek a hálószobában, mint a tetoválással nem rendelkezők. Elég nyomós érv, nem igaz?

2. Magabiztosság

Vannak, akik automatikusan azt gondolják, hogy egy tetkós srác veszélyes, és nem szereti a testét. Ez nem igaz! Kutatásokkal támasztották alá, hogy aki tetoválást hord, annak sokkal kevesebb problémája van az önbizalmával és jóval kevesebbet aggódik a kinézete miatt. 3 héttel a tetkó elkészülte után már kimutathatóan növekszik a férfiak magabiztossága.

3. Műveltség

Minden lányos anya rémálma, hogy szeme fénye egy tetkós fickóval állít haza (bűnözés, drogok, sztereotípiák!). De ne ítéljünk meg egy könyvet a borítója után: a legújabb kutatások szerint rengeteg fiatal, tanult srác választja ezt a testdíszt. A számok azt mutatják, hogy lassan minden ötödik diplomás pasi rendelkezik tetoválással – úgyhogy jó esélyed van belebotlani egybe, mi azt tanácsoljuk, ne szaladj el!

 


Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Friss borda

Túrarandik ősszel és télen!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod?Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280