Sír a kollégánk miattad!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

Írország 5 legsármosabb pasija

Írország 5 legsármosabb pasija
2015
márc.
17

Szent Patrik napján, az írek legnagyobb nemzeti ünnepén az ír pasikat helyezzük nagyító alá! Jöjjön az Oldalborda.hu válogatása!

Bár a közvélekedés szerint a szigetország férfinépe nem túl udvarias, minimálisan segítőkész, ráadásul szeret felönteni a garatra – mi mindent megbocsájtunk nekik, amíg ilyen jól néznek ki!

Írország legszexibb 5 pasija következik (szerintem)

1. Bono

Bono (fenti kép) becenevét ugyan egy bolthálózatról kapta, de egész biztosan telitalálat volt, hiszen a bono az olasz szlengben szexist is jelent. Lassan negyven éve a U2 énekese, és emellett azért is szeretjük, mert elkötelezett karitatív munkájáért már Nobel-békedíjra is jelölték.

2. Daniel Day-Lewis

Daniel Day-Lewis

Nemcsak Oscar-díjas színész és lovag, de nagyon sármos pasi is, aki még Isabelle Adjani fejét is elcsavarta.

3. Michael Fassbender

Michael Fassbender

A lehengerlő színész még csak 37 éves, de már olyan filmeket tudhat maga mögött, mint a Becstelen brigantyk vagy a 12 év rabszolgaság. No és még nőtlen!

4. Pierce Brosnan

Pierce Brosnan

Tűznyelőként kezdte, aztán a nőket hozta tűzbe. Többszörös James Bond, aki 60 felett sem veszít a sármjából.

5. Jamie Dornan

Jamie Dornan

Modellből lett színész, aki a Szürke ötven árnyalatával írta fel magát a listára. Bár a filmet még csak most mutatták be, borítékolhatjuk, hogy Jamie nem a színészi képességeiről fog eszünkbe jutni a közeljövőben.

Kinek ki a kedvenc ír pasija?

Címkék:
 


Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Túrarandik ősszel és télen!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod?Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280