Tetszik? Akkor viszonozd!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

10 jel, hogy remek férjed van, becsüld meg őt!

10 jel, hogy remek férjed van, becsüld meg őt!
2015
dec.
03

A házasság nagyszerű dolog. A házasság kemény dió. Egy remek férjjel viszont sikerülhet!


Mindenki szeretné, hogy a férje tökéletes legyen, sajnos azonban a tökéletes férj és a tökéletes feleség is csak a filmekben létezik. A majdnem tökéletes férj viszont nagyon is valós, meglehet, hogy a te párod is az. Tőled is függ, hogy észreveszed-e, megbecsülöd-e, és ketten együtt megeszitek-e a világot.
Íme, 10 jel, hogy remek férjed van!

1. Kommunikál veled

Nem győzzük elégszer elmondani: a házasságok többsége a rossz kommunikáción bukik el. Ha egy férj nemcsak valóban meghallgat, de mesél is, az már fél siker! Ha tudja, hogy mikor és mit kell megbeszélni, és mikor és mit nem, akkor nagyon ért a frigy egyben tartásához. Becsüld meg, ha a fontos dolgokat megosztja veled, ha beavat abba, hogy mi foglalkoztatja vagy bántja, de örülj annak is, hogy a lényegtelennek tűnő sporthíreket is veled vitatja meg.

2. Szereti veled tölteni az idejét

Imád körülötted sertepertélni. Nem számít, mivel töltitek az időt, de ő szeretne veled lenni. Szereti, ha elkíséred, vagy ha ő kísérhet el téged. Benne van a közös mozizásban, még akkor is, ha egy romkomot néztek meg, de szívesen visz el vacsorázni, sőt a kedvedért kirándulni vagy múzeumba menni is hajlandó.

3. Megnevettet

A nők listáján mindig ott van a humorérzék, ha az ideális férfiról beszélnek. Ha egy férfi tud szórakoztató lenni, benne van a mókában, és tud együtt nevetni, az nagy kincs!

4. Támogat

Melletted áll jóban, rosszban. Támogat, ott van, ha bíztatásra, segítségre van szükséged, és akkor is, ha szárnyalsz. Hisz benned, ösztönöz, és segít megszervezni, hogy anyaként is ki tudjál teljesedni, a munkádban is.

5. Meg akar tanítani arra, amit tud

Nem hiszi azt, hogy a férfiak felsőbbrendűek, tökéletesek. Örömmel osztja meg veled a tudását, és nem képzeli azt, hogy egy nő képtelen megérteni, hogy miként kell begyújtani a kályhába, vagy kicserélni egy izzót. Sőt, büszke lesz rád, ha neked is sikerül!

6. Hűséges

Ne legyünk naivak! Mi is megnézünk titokban egy jó pasit, nem? Pontosan így tesznek a férfiak is, csak egy kicsit gyakrabban. Az a férfi, aki tudja, hogy hol a határ, és megnézi ugyan a nőket, de a szívében csak egy lakik, megérdemli, hogy szeressék. A világ legszebb nőjének úgyis a saját párját látja.

7. Beismeri a hibáit

Nem fölényes és nagyképű, hanem egy igazi hús-vér ember, aki természetesen hibázhat. Elismeri, ha ez megtörténik, nem keni másra, nem játszik istent. Ehelyett megpróbálja jóvátenni, és ügyel rá, hogy máskor ne forduljon elő.

8. Véd és óv téged

Mindig figyel arra, hogy biztonságban legyél. Felelősen gondolkodik, felhív, ha hosszabb útra indulsz, tudni szeretné, hogy megérkeztél-e biztonságban. Féltő gondoskodással vesz körül.

9. Megértő

Úgy ismer és ért téged, ahogy senki más. Tudja, hogy mi az, a mi számít neked, amit igazán fontosnak tartasz. Tudja, hogy mi bosszant fel, és mi tesz boldoggá, mik a céljaid az életben.

10. Nem sorol örökös másodiknak, maga mögé

Tudja, mi az erősséged, miben vagy tehetséges. Nem képzeli azt, hogy mindenben ő a jobb. Elismeri, ha kreatív vagy, ha jó szervező vagy, ha remek anya vagy, ha nagyszerűen állsz helyt bizonyos dolgokban. Egyszerűen büszke rá, hogy a feleségének nevezhet.

 
Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Friss borda

Túrarandik ősszel és télen!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod?Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280