Sír a kollégánk miattad!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

Johnny Depp vonzerejének 5 titka

Johnny Depp vonzerejének 5 titka
2015
dec.
01

Senkinek sem kell bemutatni Johnny Deppet. Hűvös, vonzó, és jobbnál jobb női voltak. Vajon mi lehet a titka?


Depp az, aki bebizonyította nekünk, hogy egy jó pasi nem pusztán kék szemű amorózó lehet, és egyáltalán nem szükséges úgy kinéznie, mint egy szörfös srácnak a strandról. Karakterisztikus nemtörődömsége évről-évre a világ legszexisebb férfijai közé juttatja, a nők imádják. Utánozni persze nem kell és nem is lehet, de néhány trükköt elleshetünk tőle!

1. A konvenciók visszautasítása

Talán nem közismert, de Johnny kimaradt a középiskolából, hogy csatlakozzon egy rockbandához. Kockázatos és meglepő döntés volt. Hogy mit tanulhatunk ebből? Ha nem is ennyire nagy döntésekben, de a mindennapokban érdemes néha nemet mondani a konvenciókra, és valami szokatlan vagy meglepő dologba belevágni. Az igazán sikeres férfiak sohasem kitaposott ösvényeken járnak. Merj belevágni újba, merj nyitni! Talán ideje otthagynod a munkahelyedet, hogy saját vállalkozást indíts? Vagy csak bátrabban kell kezdeményezned, és itt az idő leszólítani azt a lányt, akit egy ideje kerülgetsz az irodaházban?

2. Abból dolgozz, amid van!

Valljuk be, Depp nem az a tipikus szépfiú, mint David Beckham, vagy Brad Pitt. Mindig is egyedien vonzó volt, sokkal inkább hasonlít egy rockbanda tagjához, mint James Bondhoz. Na és, kit érdekel? Ki mondta, hogy egy vonzó pasinak úgy kell kinéznie, mintha most lépett volna ki valamelyik divatlapból? Ahhoz, hogy tapadjanak rád a nők, ez nem feltétel. Ne hanyagold el a tested, de ne válj a rabjává, érezd jól magad benne!

3. Tedd, amihez kedved van!

Depp folyamatosan olyan filmekben tűnik fel, amiket örömmel forgat: választásaiban sokkal nagyobb szerepet játszik a kedv, mint a pénz. Ó persze, néha mellényúl, de megtartja a szabadságát, és nem ég ki a sokadik, anyagi megfontolásból elvállalt sablonszerep után. Tesz a kritikusokra, és egyszerűen megy a saját feje után.

4. Légy eredeti!

Kevés sztárnak van annyira egyedi stílusa, mint Johnny Deppnek, lógó haj, rémes kalapok, lehetetlen szemüvegek. Senki mást nem tudnánk így elképzelni, csak Johnnyt! Rajta mindez nem tűnik nevetségesnek, botrányosnak. Hogy lehet ez? Ő eggyé válik a kiegészítőkkel, nem a stylist aggatja rá, hanem azt viseli, amit ő akar, így cseppet sem tűnik idegennek. A lényeg, hogy ne hasonlítani akarj, Johnny Deppre vagy bárkire, hanem magaddal válj azonossá! Olyan dolgokat viselj, amikben te jól érzed magad. A jó kinézet a bátorságból fakad, és abból a nyugalomból, hogy nem másoknak akarsz megfelelni.

5. Légy szórakoztató!

A nők odáig vannak a szórakoztató pasikért. Persze nem arra kell gondolni, hogy folyamatosan vicceket kell mesélned, és nem kell mélyen megélni az érzelmeidet, elegendő felszínesen, mintha mindig jó kedved lenne. A lányok imádják, ha egy pasi megnevetteti őket, főleg, ha nemcsak másokon, de magán is tud nevetni. Johnny Depp olyan színész, aki nem tart cikinek egy vidám családi mozit, miközben hihetetlen erős karaktereket is képes megformálni. Jól érzi magát a bőrében, és azt teszi, amihez kedve van. Nem veszi túl komolyan magát.

Címkék:
 


Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Túrarandik ősszel és télen!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod?Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280