Hogyan vidíthatnál fel bennünket?

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

15 érdekesség a férfiakról

15 érdekesség a férfiakról
2023
szept.
04

A teremtés koronái, az erősebbik nem, akik nélkül lehet, hogy békésebb hely lenne a világ, de mindenképpen unalmasabb.

1. Bizonyított tény, hogy a hűtlen férfiaknak alacsonyabb az IQ-juk.

2. A férfiak majdnem egy évet töltenek el az életükből azzal, hogy a nőket bámulják.

3. A pasik átlagosan 6-szor hazudnak egy nap alatt, míg a nők csak 3-szor.

4. Tanulmányok szerint egy átlagos férfi kb. 6 hónapot tölt az életéből borotválkozással.

5. Elsőként a férfiak kezdtek magas sarkú lábbeliket hordani, a nők őket követve próbáltak férfiasabbnak tűnni, ezzel a ma már nagyon is nőies trükkel.

6. A férfiak öngyilkossági hajlama jóval nagyobb, mint a szebbik nem képviselőié: egyes országokban (pl. Oroszország, vagy Brazília) akár hatszor annyi férfi vet önkezűleg véget az életének, mint amennyi nő.

7. 1910-ben az USA-ban tartották meg az első Apák Napját.

8. A felnőtt férfiaknak átlagosan 50%-kal kevesebb testzsírtömegük és 50%-kal több izomzatuk van, mint egy átlagos felnőtt nőnek.

9. A férfiak között nagyobb problémát okoz a drog és alkoholfüggőség. A drogok esetében kétszer, az alkohol esetében háromszor veszélyeztetettebbek, mint a nők.

10. A dohányzás impotenciát okozhat a férfiaknál.

11. A fiúkat háromszor nagyobb eséllyel diagnosztizálják figyelemzavarosként vagy hiperaktívként, mint a lányokat.

12. A férfi nemet ugyanazzal a szimbólummal jelölik, amivel a Mars bolygót is jelképezik: egy körből ferdén felfelé mutató nyíllal.

13. A világon élő férfiak kb. 33%-ánál végezték el a körülmetélést.

14. Egy férfi agy átlagosan 10%-kal nagyobb egy női agynál. Ennek oka az, hogy több idegsejt szükséges a nagyobb izomtömeg és magasabb termet miatt nagyobb test mozgatásához, irányításához.

15. A tudósok megállapították, hogy a férfiak egyszerre csak az agyuk egyik felét használják, így egyetlen feladatra koncentrálnak. Ezzel szemben a nők mindkét agyfelet képesek egyidőben használni, ezért nagyon jók a multitaskingban.

Címkék:
 


Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Túrarandik ősszel és télen!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod?Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280