Sír a cica miattad!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

10 meglepő dolog, amit a pasik nem bírnak egy nőben

10 meglepő dolog, amit a pasik nem bírnak egy nőben
2015
szept.
28

Van néhány dolog, ami ugyanúgy kiveri a biztosítékot a huszonéves egyetemistánál, mint a negyvenes családapánál.


Lányok, ezekre a dolgokra figyeljetek, ha jót akartok (és nem szeretnétek elüldözni a pasit)!

1. Együtt, mindig, mindenhol

A nők különösen szeretnek választottjuk közelében lenni, és sülve-fülve mindent együtt csinálni. Éppen ezért nehezen viselik, ha a szabadidőt a párjuk egyedül, vagy a haverokkal kívánja tölteni. A férfiak viszont nehezen viselik, ha egy nő azt várja, hogy folyamatosan, minden egyes percet vele töltsön a párja. Nem veszik örömmel, ha hisztiznek a hobbi, a barátok miatt. A pasiknak szükségük van a teljes életre, ahogy mindenkinek- szabadidővel, saját tevékenységgel. Ha egy nő tolerálja mindezt durcáskodás, veszekedés nélkül, az sok plusz pontot szerez a férfi szemében!

2. Zokogás egy letört köröm miatt

Ha valamivel ki lehet kergetni a férfiakat a világból, az a minden apróságon sírva fakadó nő. Letört köröm, kifolyt parfüm, megkarcolt magassarkú: biztos út az idegbaj felé. A túl sok érzelmet, a nagy kitöréseket, zokogásokat, majomszeretetet a férfiak egyszerűen nem bírják elviselni. A kevésbé fontos dolgokkal kapcsolatban próbáld meg féken tartani az érzelmeidet. Egy hatalmas, drámai előadás könnyekkel, szétkent sminkkel pusztán azért, mert felszakadt a harisnyádon a szem, egészen biztosan nem fogja a pasit meghatni.

3. Sok csacsogás

Vannak lányok, akinek be nem áll a szájuk, és vég nélkül tudnak beszélni, beszélni, és beszélni. Ez egy idő után nagyon idegesítő tud lenni, a férfiak pedig különösen nehezen viselik ezt, mivel ők általában céltalanul nem szoktak fecsegni. Nem kell minden szünetet kitölteni felesleges csacsogással, nem kell mindig minden részletről beszámolni, hidd el, a párodat nem érdekli olyan behatóan a szomszédok magánélete, mint téged.

4. Kommunikáció túltengés

Egyes csajok naponta tízszer hívják a párjukat, két hívás között pedig sms-ekkel, emilekkel bombázzák őket. Akár ellenőrzés céljából, akár csak úgy, ez borzasztó idegesítő tud lenni. Mindenkinek rengeteg dolga van napközben, és a munka hevében nem biztos, hogy az a legfontosabb, hogy prüntyögjünk egy percet a telefonban. Ha pedig a fiú nem veszi fel, jön a számonkérés, hogy vajon hol volt, és miért nem tudta fogadni a hívást? Sokkal jobb az estét várni, amikor újra együtt lehettek, és elmesélhetitek, kivel mi történt.

5. Nyaggatás

Bizonyos nők hajlamosak arra, hogy örökké nyaggasák a párjukat: mit csináljon meg, mi lenne a hétvégéi feladat, miért nem segít többet (bizonyos férfiak viszont szeretnek ellógni mindent, ha nem nyaggatják őket, úgyhogy ez a 22-es csapdája). Nem meglepő, ugye, hogy az örökös csesztetés nem a férfiak kedvence: rakj rendet a szerszámok között, mosogass el, nyírd le a füvet, hívd fel a kéményseprőt! Inkább próbád meg a pozitívumokat nézni, dicsérd meg, ha segít, köszönd meg, ha valamit elintézett! Meglepő változást fogsz megfigyelni a hozzáállásán.

6. Turkálás a személyes szférában

Híváslista ellenőrzése, szimatolás a facebookon, kutatás a táskájában: melyik nyomozóiroda alkalmazásában állsz? Ki adott engedélyt neked arra, hogy a privát szférájában szaglásszál? A próbálkozásod ellenkezőleg fog elsülni: még jobban fogja óvni a dolgait, és egyre nagyobb lesz a bizalomvesztés köztetek.

7. Mire gondolsz MOST?

Tipikus női kérdés! Az ember agyán millió gondolat cikázik át minden percben. A mire gondolsz MOST nemcsak értelmetlen, de idegesítő is, pláne, ha gyakran felteszik és még választ is várnak rá.

8. Rengeteg smink

A fiúk nincsenek odáig a vakoltért, hosszú karmokért, a műhajért! Általában a természetes kinézetű lányokat szeretik, vagy a szolidan sminkelteket. Egy smink nélküli arc sokkal többet árul el rólad, mint egy agyonmázolt.

9. Egészségmánia

Egészségesen étkezni, sokat sportolni nagyszerű dolog, de a túlzott egészségmániát már nehezen viselik a srácok. Nem lehet veled egy jót vacsorázni, mert folyton a kalóriákat számolgatod? A világ végén is fanyalogsz, ha nem találsz teljes kiőrlésű kiflit és avokádókrémet? Mániákusan edzel, és állandóan az egészségtudatosságról tartasz kiselőadást?

10. Kulturáltság

Ez a leghervasztóbb: ha egy nő állandóan káromkodik, nem ad magára, nincs képben a világ dolgaival, nem olvas, és egyáltalán, semmi sem érdekli. A férfiak hosszútávon nem bírják az üresfejű, butuska lányokat, és menekülőre fogják.

 


Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Túrarandik egész évben!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod? Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280