Bemutatjuk aaa… szponzorodat!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

5 ok, ami miatt bolondulunk Robert Redfordért!

5 ok, ami miatt bolondulunk Robert Redfordért!
2015
aug.
18

A világ legszebb férfijaként tartották számon „fénykorában". Akkor is józan maradt, amikor lábai előtt hevert a világ. Csoda, hogy odáig vagyunk Robert Redfordért?


A 70-es évek féfi szexszimbólumát a mai napig hatalmas (női) rajongótábor jellemzi. Hogy miért? Többek között ezért az 5 pontért!

1. Még Hollywoodban is normális ember tudott maradni

Redford életét elkerülték a botrányok, a legnagyobb sztárként is normális ember tudott maradni. Ebben nagy szerepe lehet annak, hogy egyszerű családba született, a szó legjobb értelmében. Könyvelő édesapa és háztartásbeli édesanya mellett felnőve, 20 éves kora körül bejárta Európát, végig önerőből, alkalmi munkát vállalva, városról városra jutva. Nem rest jó célra használni ismertségét: mostanában az ENSZ-ben szólalt fel „zöld" ügyekben.

2. Biztos kézzel választott filmeket

Neked melyik a kedvenced, a Mezítláb a parkban a bűbájos Jane Fonda-val? Vagy az Ilyenek voltunk az ellenállhatatlan Barbra Streisand-dal? A Butch Cassidy és a Sundance kölyök, vagy A nagy balhé, amiket a mai napig újra és újra levetítenek a TV-ben? És akkor még nem beszéltünk a Távol Afrikától című romantikusról – itt már tényleg minden nő beleszeretett (a sort persze hosszan folytathatnánk...).

3. Támogatja a fiatal tehetségeket

Nem az a típus, aki elüldözi a fiatalabbakat, sőt! 1980-ban megalapította a Sundance Filmintézetet a független filmesek támogatásáért. Az ebből kinőtt Sundance Filmfesztivált, a kezdő filmesek seregszemléjét minden évben megrendezik a Utah állambeli Park Cityben, és Redford ezirányú munkásságát is számtalan díjjal ismerték már el.

4. Azok a szemek!

Semmi rémisztő botox! Vállalja a korát, jóban van magával. Na és azok a szemek! Hollywood legkékebb szempárja.

5. Egy hűséges férfi, aki nem hajtja a tinilányokat!

Nincs vonzóbb egy hűséges férfinál, nem igaz? Első felesége, Lola 27 évig volt mellette, ahogyan mondják, ez gombócból is sok. Négy gyermekük született, és a volt feleség a mai napig Robert segítője a munkában. Redford közel húsz éve él együtt egy német festőnővel, Sibylle-lel. 


Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Túrarandik egész évben!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod? Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280